کد خبر: 478442
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۰:۵۵
سرپرست معاونت فرهنگی هنری اداره کل ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی خبر داد

"یوسف واعظی" گفت: ۲۰۵ عنوان کتاب در شمارگان ۳۰۲ هزار و ۶۵۰ جلد در طول سه ماهه نخست سال ۹۱ در تبریز منتشر شده است.
وی افزود: از میان کتاب‌های منتشر شده، ۱۶۹ کتاب تالیف، ۱۹ ترجمه و ۱۷ تصحیح و تحشیه بوده و موضوع کتاب‌های منتشر شده در زمینه ادبیات، ‌فنی و مهندسی، تاریخ، جغرافی، ‌مذهب،‌ علوم اجتماعی،‌ هنر، کودک و نوجوان،‌ کمک درسی و زبان و بیشترین نشر نیز در حوزه علوم عملی و ادبیات است.
واعظی با اشاره به اینکه استان آذربایجان‌شرقی دارای ظرفیت مناسبی در حوزه چاپ و نشر است، گفت: جامعه توسعه یافته نیازمند انسان‌هایی با تفکر متعالی و رشد یافته است و این امر در گرو میزان نشر کتاب و ترویج فرهنگ مطالعه صحیح در جامعه است.
وی گفت: تفکر و مطالعه مکمل یکدیگر بوده و افزایش مطالعه رشد شخصیت فرد و به تبع آن توسعه فرهنگ را به دنبال دارد.
سرپرست معاونت فرهنگی اداره کل با اشاره به اینکه صدور مجوز کتاب از سال ۷۹ به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تفویض شده است،‌ تاکید کرد: صدور مجوز چاپ و نشر کتاب توسط کارشناسان اهل قلم و خبره حوزه نشر در این استان انجام می‌گیرد و با توجه به توان بالای استان در این حوزه، برای استان‌های همجوار از جمله آذربایجان‌غربی و زنجان نیز ارائه خدمات شده و استان‌های قم و تهران نیز از توان کارشناسی استان آذربایجان‌شرقی در پاره‌ای از زمینه‌ها بهره می‌گیرند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار