کد خبر: 478395
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۴:۱۲
مدیرکل تبلیغات اسلامی ایلام از اعزام ۶۰۰ روحانی مبلغ به مناطق مختلف استان براي ارائه آموزه‌های دینی و مذهبی به مردم خبر داد.
حجت‌السلام حجت‌الله شریفی‌راد در ستاد شئونات فرهنگی استان ایلام ، اظهار داشت: قشر روحانیون باید با تقویت مبانی فکری و اعتقادی مردم جامعه تلاش بیشتری کرده تا این مشکلات برطرف شود. شریفی‌راد تصریح کرد: اعزام این تعداد روحانی به مناطق مختلف استان ایلام نیز با هدف افزایش اطلاعات مردم از مبانی دینی و مذهبی است.این روحانیون با استقرار در اقصی نقاط استان ایلام نسبت به برگزاری کلاس‌های آموزشی مختلف از جمله اقامه نماز جماعت و کلاس‌های قرآنی اقدام می‌کنند.
این مسئول اضافه کرد: تلاش شده که بیشتر مناطق استان ایلام از جمله شهرستان‌های شیروان چرداول، ایوان، مهران، دهلران، آبدانان و ... از وجود این روحانیون بهره‌مند شوند.
شریفی‌راد تصریح کرد: این افراد در یک ماه ماه مبارک رمضان در مناطق یاد شده مستقر و به برپایی کلاس‌های آموزشی اهتمام می‌‌ورزند.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار