کد خبر: 477840
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۶:۵۴

صمد محمدزاده در همایش ترویج فرهنگ تولید و مصرف ماهی اظهار کرد: به منظور ترویج فرهنگ تولید و مصرف آبزیان و حمایت از مزارع پرورش ماهی گام‌های مؤثری از سوی جهاد کشاورزی استان و شیلات برداشته شده و تلاش داریم با حمایت‌های عملی و اختصاص تسهیلات بانکی زمینه را برای توسعه و فعالیت بیشتر فعالان این بخش فراهم کنیم.
وی مصرف سرانه ماهی را در استان بیش از ۴.۵ کیلوگرم در سال عنوان کرد و افزود: دریک سال گذشته میزان مصرف آبزیان و ماهی در استان به بیش از ۱۶ هزار تن افزایش یافته است که این رقم نسبت به گذشته از رشد قابل توجهی برخوردار است.
مدیر شیلات آذربایجان‌ شرقی راه‌اندازی نخستین مرکز تولید بیوماس آرتمیا با تولید ۱.۴ تن، راه‌اندازی فروشگاه الگویی عرضه آبزیان و آغاز پرورش ماهیان خاویاری در قفس برای نخستین بار در کشور و استان و توجه ویژه به تولید و پرورش ماهی در مناطق مختلف استان‌ها اعطای تسهیلات بانکی را از فعالیت‌های شیلات برشمرد.
محمدزاده گفت: متأسفانه مصرف گوشت ماهی و آبزیان از مصرف سرانه کشور پایین بوده و تلاش داریم با برنامه‌های ترویجی، اطلاع‌رسانی جمعی، تبلیغات چهره به چهره و آموزش‌های عمومی برای اقشار هدف زمینه را برای افزایش سرانه مصرف ماهی به شش کیلوگرم افزایش دهیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار