کد خبر: 477763
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۶:۳۴
فرمانده سپاه شاهرود:

 عباس مطهری ،در دیدار از خانواده شهدای روستای قلعه نوخرقان گفت: اگر شهدا نبودند و در راه اعتلای اسلام و انقلاب اسلامی تلاش نمی‌کردند معلوم نبود اکنون ما در چه وضعیتی به سر می‌بردیم.
وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در خصوص خانواده شهدا ،افزود: امام خامنه‌اي در بیانات گوناگون در دیدار با اقشار مختلف مردم و مسئولین تاکید بر تفقد و رسیدگی به خانواده شهدا دارند و خانواده شهدا را نمونه‌هایی ممتاز برای انقلاب و اسلام می‌دانند .
فرمانده سپاه شاهرود به تهاجم فرهنگی دشمنان بر علیه انقلاب اسلامی اشاره كرد و بيان داشت: ما باید تلاش کنیم سیره و رفتار شهدا را برای نسل جوان خود تبیین کنیم تا راه و روش شهدا در جامعه ترویج یابد . 
خانواده‌های شهدا نیز با تاکید بر پاسداری از خون شهدا از مسئولین و مردم خواستند شهدا را فراموش نكرده و بدانند که چه کسانی رفته‌اند و ما باید اکنون به وظیفه خود که همان پاسداری از خون شهداست عمل کنیم  و غافل نشویم که اگر غافل شدیم در آن دنیا شرمنده شهدا خواهیم بود.
لازم بذکر است ،این دیدارها با هماهنگی ایثارگران ناحیه شاهرود و پایگاه محمدرسول الله قلعه نوخرقان انجام شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار