کد خبر: 474139
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۹۱ - ۱۵:۳۵

رئیس شبكه بهداشت و درمان ساوه از نياز به حدود ۸۰ پزشك برای اجرای طرح پزشك خانواده شهری در اين شهرستان خبرداد.
حبیب رضایی با اشاره به اینكه در طرح پزشك خانواده هر دو هزار و ۵۰۰ نفر زیر نظر یك پزشك عمومی قرار می گیرند، گفت: تاكنون ۲۰ پزشك در ساوه برای شركت در این طرح نام نویسی كرده اند.
وی بیان كرد: نام نویسی از پزشكان برای اجرای این طرح تا پایان تیرماه ادامه دارد و شهروندان از اول مردادماه می توانند با نام نویسی در سامانه پزشك خانواده، پزشك خود را انتخاب تا برنامه عملیاتی معاینه دوره ای افراد زیر پوشش این طرح از یكم شهریورماه آغاز شود.
رضايي با اشاره به اینكه مقدمات اجرای طرح پزشك خانواده شهری در ساوه فراهم شده است، بیان داشت: تاكنون علاوه بر برگزاری جلسات توجیهی و آموزشی، دیگر مراحل اجرای این طرح از قبیل سرشماری خانوارها، تأمین امكانات نرم افزاری، ایجاد شناسنامه الكترونیكی سلامت و بانك اطلاعاتی الكترونیكی خانوارها در حال انجام است.
وی از شهروندان خواست پس از اعلام اسامی پزشكان، از اول مردادماه در این طرح نام نویسی و پزشك خانواده خود را انتخاب كنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار