کد خبر: 473480
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۹۱ - ۱۶:۲۶
انواري، سرپرست کمیته امداد در اين مراسم برپايي جشن خودكفايي را با معني ترين جشن امداد عنوان كرد و گفت : آنچه در نظام جمهوري اسلامي مطرح است حفظ عزت و كرامت انساني است .
وي كميته امداد امام خميني (ره) را طلايه دار ايجاد مشاغل خانگي در كشور عنوان كرد و افزود : حل مشكلات خانواده هاي محرومين معطوف به عزم و اراده آنها و نگاه ويژه مسئولين است.
در ادامه آیت الله دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در اراک با بيان اينكه درراه دستگیری از مستمندان همه امدادگران کمیته امداد روحیه تلاش و مجاهدت در راه خدا را دارند، در خصوص تفاوت آثار خدمات تشکیلات دارای بورکراسی اداری با نهاد های جوشیده از متن جامعه و مردم تصریح کرد: بسیاری از نظام های دولتی و دارای تشکیلات زاید در انجام رسالتشان موفق نبوده اند؛اما نهادهایی همچون کمیته امداد، سپاه، بسیج و جهاد سازندگی که گرفتار نظامات اداری بازدارنده نیستند،توفیقات خوبی را به دست آورده اند.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار