کد خبر: 464159
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۳۹۱ - ۱۵:۳۹
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ایلام از فعاليت ۴۶۰ واحد صنعتی در این استان خبرداد.
علی مهدوی اظهار داشت: با تلاش‌های صورت گرفته این تعداد واحد صنعتی در اقصی نقاط استان ایلام دایر و فعال است و در مجموع ۷۱۳ فقره پروانه بهره‌برداری صنعتی در استان از سوی این سازمان طی سال‌های گذشته صادر شده است.
این مسئول اضافه کرد: از مجموع این تعداد پروانه بهره‌برداری صادر شده، ۴۶۰ واحد فعال بوده و به امر تولید مشغول هستند.
مهدوی تصریح کرد: دولت عدالت محور طی سال‌های گذشته برنامه‌های مختلفی در راستای حمایت از صنعت استان ایلام تدوین و اجرایی کرده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ایلام گفت: چند مورد از برنامه‌های دولت تدوین بسته‌های حمایتی ماده ۲۸ و دستورالعمل شورای اشتغال در سفر چهارم دولت بوده که سبب رونق بخشیدن به واحدهای مشکل‌دار صنعتی شده است.
وی ادامه داد: پس از دور چهارم سفر دولت به استان زمینه برای مشارکت دولت در راه‌اندازی هشت طرح بزرگ صنعتی فراهم شد که احداث فاز اول این طرح‌ها پس از فراخوان سراسری از رسانه‌های ملی و سازمان‌های توسعه‌ای ایدرو و ایمیدرو، در پایان نیمه اول سال جاری آغاز خواهد شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار