کد خبر: 455523
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۳۹۰ - ۲۰:۰۸
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، در پی حرکت گروه‌های مختلف دانشجویی و مردمی از دانشگاه‌های مختلف برای حضور در خیابان های اطراف سفارت انگلیس در تهران، یک مقام امنیتی ضمن تشکر از احساسات استقلال‌طلبانه دانشجویان و مردم، از آنان درخواست کرد که از حضور در اطراف مجموعه سفارت انگلستان خودداری کنند.

وی تأکید کرد: مسئولان کشور در مجلس و دولت، از طرق قانونی به اقدامات مداخله‌جویانه، خصمانه رژیم سلطنتی انگلیس پاسخ قاطع می‌دهند و مصوبه اخیر مجلس برای کاهش رابطه با انگلیس نیز امروز ابلاغ شده و به زودی از سوی دولت اجرایی خواهد شد.

این مقام امنیتی همچنین به مردم و دانشجویان اطمینان داد که در صورت ادامه سیاست‌های خصمانه انگلیس در قبال ملت ایران، نهادهای قانونی نظام برخوردهای قاطع‌تری را در دستور کار قرار خواهند داد.

وی همچنین تأکید کرد: با وجود چارچوب‌های قانونی و عزم مسئولان برای برخورد با انگلیس، مردم و دانشجویان عزیز اجازه دهند که نیروهای انتظامی امنیت را به طور کامل در سفارت‌خانه انگلیس و اطراف آن برقرار کنند.

انتهای پیام/

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار