کد خبر: 445748
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۷
حسنعلی نوری از تشکیل کمیته مشترک شورای نگهبان و وزارت کشور برای بررسی برگزاری رایانه‌ای انتخابات دور نهم مجلس خبر داد.
حسن علی نوری مدیرکل دفتر انتخابات وزارت کشور که درخصوص اقدامات این وزارتخانه برای برگزاری انتخابات نهمین دور مجلس شورای اسلامی با فارس، گفت‌وگو می‌کرد، با بیان اینکه برگزاری رایانه‌ای این انتخابات منوط به تائید شورای نگهبان است، گفت: وزارت کشور آمادگی دارد که تمام مراحل انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی را به صورت رایانه‌ای برگزار کند.
وی از تشکیل کمیته مشترک شورای نگهبان و وزارت کشور برای بررسی برگزاری رایانه‌ای انتخابات خبر داد و تاکید کرد: اینکه چه مراحلی از انتخابات به صورت رایانه‌ای برگزار شود، بستگی دارد تا چه میزان در کمیته مشترک با شورای نگهبان به توافق برسیم.
مدیرکل دفتر انتخابات وزارت کشور در تشریح فعالیت‌‌های کمیته مشترک وزارت کشور و شورای نگهبان یادآور شد: مراحل برگزاری رایانه‌ای انتخابات همچون؛ ثبت‌نام نامزد‌های انتخابات، ثبت‌نام شرکت‌کنندگان، مرحله شمارش آراء، مرحله اعلام نتایج آراء و غیره از جمله مباحثی است که در این کمیته مشترک مورد بررسی قرار می‌گیرد و بستگی دارد که به تائید شورای نگهبان برسد که در این صورت وزارت کشور آمادگی دارد این مراحل را به صورت رایانه‌ای برگزار کند.
نوری در خاتمه مجددا از آمادگی وزارت کشور برای برگزاری همه مراحل انتخابات به صورت رایانه‌ای خبر داد و خاطرنشان کرد که برگزاری هر یک از مراحل انتخابات به صورت رایانه‌ای منوط به تأئید شورای نگهبان است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار