
موزه هنرهای اسلامی مصر در قاهره پس از هشت سال بازسازی همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان، بازگشایی شد.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، موزه هنرهای اسلامی قاهره که بزرگترین موزه هنرهای اسلامی جهان است، روز گذشته طی مراسمی توسط «حسنی مبارک» رئیس جمهور مصر بازگشایی شد.
این موزه به خاطر بازسازی و انجام تعمیرات هشت سال به روی عموم بسته بود، البته عموم مردم برای بازدید از این مکان باید دو هفته دیگر نیز منتظر بمانند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، موزه هنرهای اسلامی قاهره دارای 25 گالری است که در این گالریها، 2 هزار و 500 اثر از هنرمندان بزرگ تاریخ اسلام و اشیاء تاریخی موجود است که از میان 100 هزار شیء و اثر انتخاب شدهاند. از میان این اشیاء میتوان به کلید طلاکاری شده خانه کعبه و همچنین قدیمیترین دینار اسلامی که تاکنون کشف شده با 697 سال قدمت اشاره کرد. همچنین دستخطی نادر از قرآن کریم، فرشها و سرامیکهای ایرانی مربوط به دوره عثمانی و ابزارآلات قدیمی مربوط به علوم نجوم، شیمی و معماری از آن جمله است.