کد خبر: 401132
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۸۹ - ۱۰:۴۳
بانک مرکزی فعلا تصمیمی برای افزایش وام ازدواج ندارد و رقم وام ازدواج فعلا همان 4 میلیون تومان است.
رییس کل بانک مرکزی با بیان این مطلب به مهر گفت : فعلا برنامه‌ای برای افزایش وام ازدواج نداریم.
محمود بهمنی با اشاره به کاهش رقم مطالبات معوق بانکی اعلام کرد: با پیگیری های مداوم سیستم بانکی و با وجود افزایش تسهیلات، رقم مطالبات معوق نه تنها افزایش نیافته است، بلکه با کاهش نیز مواجه شده که در حال حاضر به رقم 42 هزار میلیارد تومان رسیده است.
رئیس کل بانک مرکزی پیش از این اعلام کرده بود: طی دو تا سه ماه اخیر نه تنها بدهی های معوق بانکی افزایش نیافته است، بلکه با کاهش 20 تا 30 درصدی نیز مواجه شده است.
وی همچنین با بیان اینکه چک پولهای بانک مرکزی فعلا در بازار مبادله می شوند و هنوز هیچ چک پول 50 هزار تومانی نیز از بازار جمع آوری نشده است، تصریح کرد: در حال حاضر باید اسکناسهای 10 هزار تومانی به میزان کافی منتشر شود تا در مرحله بعد بتوانیم در مورد جمع آوری چک پولهای 50 هزار تومانی تصمیم گیری کنیم.
وی در مورد تغییر ترکیب سبد ارزی گفت: بانک مرکزی همواره اقدامات خود را برای تغییر ترکیب سبد ارزی به موقع انجام می دهد و اینگونه نیست که بخواهیم هر لحظه در مورد تغییر ترکیب آن فکر کنیم.بهمنی همچنین با بیان اینکه بانک مرکزی برنامه ای برای انتشار اوراق قرضه داخلی ندارد، افزود: این بانک اوراق مشارکت را مرتبا منتشر می کند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار