کد خبر: 397198
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۳۸۹ - ۱۲:۴۵
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت: علاوه بر واردات گوشت از سیستان و بلوچستان و گوشت منجمد برزیلی از امروز روزانه 15 تا 20 تن گوشت گرم از قرقیزستان وارد می‌شود که قیمت گوشت را تا ماه رمضان کاهش خواهد داد.فرهاد باقری معین در گفت‌وگو با فارس در خصوص برنامه‌های تنظیم بازار ماه مبارک رمضان اظهار داشت: با هماهنگی سازمان بازرگانی استان تهران، برنامه‌ریزی شده که گوشت منجمد وارداتی و گوشت تازه از سیستان و بلوچستان وارد ‌شود و از قرقیزستان هم از امروز گوشت تازه وارد خواهد شد.
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در پاسخ به اینکه با وجود واردات گوشت‌های وارداتی از سیستان و بلوچستان و گوشت منجمد در دو هفته اخیر قیمت گوشت تعدیل نشده است،گفت: اگر درختی را امروز بکاریم هفته دیگر بارور نمی‌شود، اما با توجه به اینکه حجم زیادی گوشت توسط هواپیما از قرقیزستان وارد می‌شود امیدوارم قیمت گوشت گوسفندی در بازار تعدیل شود.
باقری گفت: گوشت‌های وارداتی تحت نظر دامپزشکی در قرقیزستان کشتار شده و توسط هواپیما به استان تهران وارد می‌شود.
وی در مورد قیمت گوشت‌های وارداتی از قرقیزستان گفت: این گوشتها به قیمت 11 هزار و400 تا 11 هزار و 500 تومان دست فروشنده می‌رسد.
وی در مورد مراکز عرضه این گوشت‌ها گفت: این گوشتها در مغازه‌های تحت پوشش واحدهای صنفی که سر درب آنها بنر هم زده‌اند توزیع می‌شود.
وی افزود: گوشت‌های منجمد برزیلی و وارداتی از سیستان قبلا توزیع می‌شد اما گوشت وارداتی از قرقیزستان از امروز آغاز می‌شود.
باقری در مورد علت قیمت 18 هزار و 500 تومان کنونی گوشت گوسفندی در بازار گفت: این قیمت ران خالی است در حالی که قیمت گوشت قلوه‌گاه 7 هزار و 500 تومان است که میانگین آن برای مصرف کننده 14 تا 15 هزار تومان است که با توجه به مکانهای مختلف شهر فرق می‌کند.
باقری در مورد اینکه این واردات چقدر در تعدیل قیمت گوشت تأثیر خواهد داشت، گفت: 4 هفته‌ است که قیمت گوشت در بازار کنترل شده و قیمتها رو به کاهش است.
وی درباره حجم واردات گوشت گفت: از سیستان و بلوچستان حدود 20 تن در روز و از قرقیزستان هم روزانه 20 - 15 تن در روز قرار است وارد شود.
باقری در مورد علت واردات گوشت با وجود تولید در حد نیاز در کشور گفت: مشکل اصلی از 3 سال پیش با وقوع خشکسالی شروع شد زیرا دامهای مولد و مراتع و چراگاه‌ها از بین رفتند و 3 - 2 سال طول می‌کشد که این شرایط به وضع عادی برگردد.
رئیس اتحادیه گوشت گوسفند در مورد قیمت گوشت در ماه رمضان گفت: با پشتکاری که استانداری تهران، وزیر بازرگانی، رئیس بازرگانی استان تهران، رئیس دامپزشکی کل کشور دارند ماه رمضان سعی می‌کنیم که انشاءالله قیمت‌ها را پایین بیاوریم و مردم ما را دعا کنند،.
انتهای پیام/م
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار