کد خبر: 1381860
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۴۰۵ - ۱۷:۲۰
3 سفارت ایران در انگلیس ادعای ارتباط ایران با دستگیری پنج مظنون در نزدیکی پایگاه آمریکایی به شدت محکوم است.

جوان آنلاین: سفارت جمهوری اسلامی ایران در انگلیس در واکنش به ادعا‌های برخی رسانه‌های انگلیسی علیه ایران در بیانیه‌ای نوشت: سفارت جمهوری اسلامی ایران در لندن، گمانه‌زنی‌های بی‌اساس و مغرضانه اخیر برخی افراد و رسانه‌های بریتانیایی مبنی بر ارتباط دادن ایران به ماجرای دستگیری پنج مظنون در نزدیکی پایگاه نیروی هوایی سلطنتی «فیرفورد» را قاطعانه رد و به‌شدت محکوم می‌کند.

به گزارش تسنیم، در این بیانیه آمده است: انتشار چنین گمانه‌زنی‌های ساختگی، به‌ویژه در پی اقدامات تجاوزکارانه و مجرمانه ایالات متحده و رژیم اسرائیل علیه ملت ایران، هدفی جز دامن زدن به تبلیغات «ایران‌هراسی» در بریتانیا دنبال نمی‌کند.

سفارت ایران تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران حق خود را برای اتخاذ تدابیر حقوقی مقتضی و لازم جهت صیانت از حقوق و منافع کشور و ملت در واکنش به روایت‌های رسانه‌ای گمراه‌کننده و مخرب، محفوظ می‌دارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار