کد خبر: 1373785
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۵۲
1 معاون حمل‌ونقل اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان رضوی گفت: برای هر یک از مسیر‌های اصلی منتهی به مشهد مسئول مشخص تعیین شده و وضعیت پیش‌فروش بلیت فعال است.

جوان آنلاین: مسعود قاسمی اظهار کرد: برای هر یک از مسیر‌های اصلی منتهی به مشهد مسئول مشخص تعیین شده و وضعیت پیش‌فروش بلیت و ظرفیت ناوگان هر دو ساعت یک‌بار بررسی می‌شود.

به گزارش مهر، وی افزود: مسیر‌های تهران، مازندران، کرمان و بندرعباس، اصفهان، سیستان‌وبلوچستان، یزد، شیراز، گلستان، تبریز و بیرجند به‌صورت مستمر پایش می‌شوند و هر زمان افزایش تقاضا ضرورت داشته باشد، سرویس‌های فوق‌العاده در همان زمان فعال خواهند شد.

قاسمی تصریح کرد: روند پایش ظرفیت‌ها تا ظهر امروز ادامه دارد تا برای سفر‌های دو روز آینده نیز ظرفیت خالی و امکان تهیه بلیت برای زائران و مسافران فراهم باشد.

معاون حمل‌ونقل اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان رضوی همچنین با اشاره به تجربه سامان‌دهی ناوگان در پایانه مرزی مهران بیان کرد: در یک دوره عملیاتی، یک‌هزار و ۳۵۳ سرویس به مقصد مشهد انجام شد و نزدیک به ۳۵ هزار مسافر جابه‌جا شدند.

وی ادامه داد: در این عملیات، به‌طور متوسط هر ۱۰ دقیقه یک دستگاه اتوبوس به مقصد مشهد اعزام شد و فرآیند جابه‌جایی ناوگان با کمترین میزان تأخیر انجام گرفت.

برچسب ها: پیش فروش ، بلیت ، مشهد
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار