کد خبر: 1370306
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۵ - ۱۷:۵۰
1 ترامپ بر خلاف موضع پیشین خود که گفته بود آمریکایی‌ها از توافق با تهران استقبال می‌کنند، اکنون مدعی شد: آمریکایی‌ها مخالف جنگ نیستند و احدی نمی‌خواهد ایران به سلاح هسته‌ای دست یابد.

جوان آنلاین: به نقل از خبرگزاری الجزیره، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا امروز چهارشنبه در مراسم یادبود نظامیان به هلاکت رسیده این کشور در جنگ علیه ایران، در تلاش برای پاسخ به موج انتقاد‌های داخلی علیه تجاوز پرهزینه اش به خاک ایران و تبعات آن به ویژه در خصوص افزایش قیمت حامل‌های انرژی، ادعا کرد: ایرانی‌ها بهای سنگینی خواهند پرداخت و توانمندی هایشان نابود خواهد شد!

به گزارش مهر، رئیس جمهور آمریکا بر خلاف موضع پیشین خود که گفته بود آمریکایی‌ها از توافق با تهران استقبال می‌کنند، اکنون مدعی شد: آمریکایی‌ها مخالف جنگ نیستند و هیچ‌کس نمی‌خواهد ایران به سلاح هسته‌ای دست یابد.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا که اخیراً از «تفاهم‌نامه اسلام‌آباد» خارج شد و با دستور او بار دیگر تجاوز نظامی علیه ایران ازسرگرفته و با پاسخ قدرتمندانه نیرو‌های مسلح ایران رو‌به‌رو شد، روز دوشنبه با انتشار یک تصویر از نتایج یک نظرسنجی در فضای مجازی اعلام کرد که آمریکایی‌ها از توافق صلح با ایران حمایت می‌کنند.

بر اساس این نظرسنجی بیش از ۶۰ درصد آمریکایی‌ها با امضای توافق صلح با ایران موافقت کرده‌اند و بیش از ۱۵ درصد اعلام کردند که نظری در این خصوص ندارند. نزدیک به ۲۵ درصد نیز اعلام کرده‌اند که با این توافق مخالف هستند.

برچسب ها: ترامپ ، آمریکا ، جنگ
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار