کد خبر: 1364313
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۳۴
چین خواستار پایبندی قاطع به آتش‌بس در خاورمیانه شد وزیر امور خارجه چین با تأکید بر ضرورت پایبندی قاطع به آتش‌بس در خاورمیانه، از همه طرف‌ها خواست در یک مسیر مشترک برای ایجاد زمینه‌های شکل‌گیری یک ساختار امنیتی پایدار در منطقه حرکت کنند.

جوان آنلاین: وانگ یی امروز (چهارشنبه) بر ضرورت پایبندی قاطع به آتش‌بس در خاورمیانه تأکید کرد و خواستار تلاش همه طرف‌ها برای حرکت در یک مسیر مشترک و ایجاد بستر لازم برای شکل‌گیری یک ساختار امنیتی پایدار در منطقه شد.

وزیر امور خارجه چین که عضو دفتر سیاسی کمیته مرکزی حزب کمونیست چین نیز هست، در نشست خبری مربوط به انتشار سند سفید با عنوان «حکمرانی جهانی عادلانه‌تر و منصفانه‌تر؛ اصول، پیشنهادها و اقدامات چین» گفت که کشورش به عنوان عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد و بزرگ‌ترین کشور در حال توسعه جهان، همواره نقشی فعال در حکمرانی جهانی ایفا کرده است.

وی با اشاره به چالش‌های جهانی تأکید کرد که در مواجهه با چالش‌های جهانی، اجرای تعهدات مندرج در منشور سازمان ملل متحد باید در اولویت قرار گیرد و چین آماده همکاری با دیگر کشورها برای احیا و تقویت نقش سازمان ملل است.

وانگ یی همچنین اظهار داشت که چین به عنوان نخستین کشوری که منشور سازمان ملل را امضا کرده، آماده است از طریق پیشبرد «ابتکار حکمرانی جهانی» (GGI) از جایگاه و اقتدار سازمان ملل حمایت کند. به گفته وی، این ابتکار تاکنون از سوی نزدیک به ۱۶۰ کشور و سازمان بین‌المللی مورد حمایت قرار گرفته و بازخوردهای گسترده و مثبتی دریافت کرده است.

وانگ یی همچنین بر ضرورت احیای چندجانبه‌گرایی، پایبندی به قواعد و حاکمیت قانون و ارتقای ظرفیت‌های حکمرانی جهانی تأکید و اعلام کرد که جهان وارد دوره جدیدی از تحولات و بی‌ثباتی شده است.

برچسب ها: چین ، آتش بس ، خاورمیانه
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار