کد خبر: 1363271
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۳۴
کره‌جنوبی سودای استقلال نظامی از آمریکا را دارد رئیس جمهور کره جنوبی گفت اتکای قدیمی سئول به ایالات متحده برای دفاع دیگر «معتبر» نیست و این کشور به دنبال تبدیل شدن به شریکی خواهد بود که قادر به دفاع مستقل باشد.

جوان آنلاین: لی جائه میونگ، رئیس جمهور کره جنوبی در مصاحبه‌ای با روزنامه ایتالیایی کوریره دلا سرا همچنین گفت: «من معتقدم که چنین رویکرد دوگانه‌ای در بحبوحه تغییرات اخیر در محیط ژئوپلیتیکی اعتبار خود را از دست داده است.»

به گزارش ایسنا، وی همچنین به فرمول دیپلماتیک دیرینه کره جنوبی مبنی بر «امنیت با ایالات متحده و اقتصاد با چین» اشاره و خاطرنشان کرد: «سئول همچنین برای گسترش همکاری اقتصادی با واشنگتن به عنوان بخشی از رویکرد جدید با هدف خدمت بهتر به منافع ملی کشور تلاش خواهد کرد».

رئیس جمهور کره جنوبی در ادامه با اشاره به آنچه رقابت فزاینده بین شرکت‌های کره جنوبی و چینی به دلیل پیشرفت رقابت صنعتی و فناوری چین خواند، افزود: «گسترش همکاری اقتصادی ما با ایالات متحده به بخش‌های فناوری پیشرفته، عامل مهمی خواهد بود که رقابت صنعتی ما را افزایش می‌دهد.»

با این حال، این مقام ارشد دولت سئول گفت که اتحاد کره جنوبی و ایالات متحده همچنان «محور اساسی» دیپلماسی کره جنوبی است و تاکید کرد که تقویت قابلیت‌های خودمختاری سئول برای نوسازی این اتحاد ضروری است.

وی خاطرنشان کرد: «قابلیت‌های خودمختاری به معنای تبدیل شدن به یک شریک قابل اعتماد است که می‌تواند بدون تکیه بر یک متحد، مسئولیت دفاع از خود را بر عهده بگیرد.»

لی جائه میونگ همچنین افزود که تلاش‌های سئول برای بازپس‌گیری کنترل عملیاتی نیرو‌های کره جنوبی در زمان جنگ از واشنگتن، مطابق با رویکرد جدید و همچنین مطابق با خواسته‌های ایالات متحده است.

وی در ادامه گفت کره جنوبی همچنین قصد دارد همکاری با اروپا را در زمینه تولید فناوری پیشرفته و زنجیره‌های تامین استراتژیک تعمیق بخشد.

کره جنوبی یکی از قدیمی‌ترین و نزدیک‌ترین متحدان ایالات متحده است که میزبان حدود ۲۸۵۰۰ سرباز آمریکایی در شبه جزیره کره تحت یک پیمان دفاعی متقابل بین واشنگتن و سئول است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار