کد خبر: 1357387
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۸:۲۴
اتحادیه عرب: اراضی فلسطینی جزو خطرناک‌ترین مناطق جهان برای خبرنگاران است اتحادیه عرب اعلام کرد که اراضی فلسطینی جزو خطرناک‌ترین مناطق جهان برای فعالیت اصحاب رسانه است.

جوان آنلاین: اتحادیه عرب به مناسبت روز جهانی همبستگی با رسانه فلسطینی بیانیه‌ای منتشر و در آن اعلام کرد که این مناسبت، به مثابه فرصتی برای یادآوری خطرات و نقض‌های گسترده‌ای است که خبرنگاران فلسطینی و نهاد‌های رسانه‌ای با آن روبه‌رو هستند.

به گزارش ایسنا، بر اساس گزارش فلسطین الیوم، در این بیانیه تاکید شده که تصمیم شماره ۵۰۸ شورای وزیران اطلاع‌رسانی عرب، این روز را با هدف معطوف کردن نگاه‌ها در سطح جهان به ادامه سیاست‌ها و نقض‌های سیستماتیک رژیم صهیونیستی علیه خبرنگاران و نهاد‌های رسانه‌ای فلسطینی نام‌گذاری کرده است.

در بیانیه اتحادیه عرب آمده است که سرزمین‌های فلسطین به دلیل افزایش میزان تجاوزات و اقدامات رژیم صهیونیستی به یکی از خطرناک‌ترین و بحرانی‌ترین مناطق جهان برای فعالیت رسانه‌ای و روزنامه‌نگاری تبدیل شده‌اند.

اتحادیه عرب در ادامه ضمن تأکید بر اهمیت همبستگی با رسانه فلسطینی برای مقابله با تلاش‌ها در راستای ایجاد اختلال در فعالیت خبرنگاران و ممانعت از انتقال واقعیت‌های میدانی به افکار عمومی جهان، از مؤسسات رسانه‌ای و حقوق بشری بین‌المللی و منطقه‌ای درخواست کرد اقدامات مؤثر و کارآمدی برای تضمین امنیت خبرنگاران فلسطینی، توقف هدف قرار دادن و پیگرد آنها و نیز جلوگیری از تخریب زیرساخت‌های رسانه‌ای فلسطین اتخاذ کنند.

ترور خبرنگاران و اهالی رسانه از ابتدای جنگ نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه تاکنون، در چارچوب جنایات سیستماتیک رژیم صهیونیستی علیه تیم‌های غیرنظامی، با هدف کتمان واقعیت و ممانعت از افشای جنایات این رژیم در جهان قرار دارد.

با وجود گذشت ماه‌ها از آغاز جنگ علیه نوار غزه، رژیم صهیونیستی همچنان به حملات روزانه خود ادامه می‌دهد؛ حملاتی که عمدتاً غیرنظامیان، به‌ویژه زنان و کودکان را هدف قرار داده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار