کد خبر: 1355669
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۷:۲۴
حنظله خبر داد: هک و انتشار ۱۵۰ هزار ایمیل محرمانه رابرت مالی+عکس حنظله از نفوذ به سامانه‌های معمار تحریم‌های ضدایرانی و مشاور پیشین رئیس‌جمهور آمریکا خبر داد.

جوان آنلاین: گروه هکری حنظله اعلام کرد که در یک عملیات سایبری پیچیده، موفق به نفوذ کامل به سامانه‌های رابرت مالی، معمار تحریم‌های ضدایرانی و مشاور پیشین رئیس‌جمهور آمریکا شده است.

به گزارش تسنیم، به گفته این گروه هکری، ۱۵۰ هزار ایمیل کاملاً جدید و فوق محرمانه متعلق به رابرت مالی، همراه با هزاران گفتگوی خصوصی از حساب رسمی او در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق)، برای نخستین بار در سایت حنظله در دسترس عموم قرار گرفته است.

حنظله خبر داد: هک و انتشار ۱۵۰ هزار ایمیل محرمانه رابرت مالی+عکس

حنظله تاکید کرد که در این اسناد، شواهد غیرقابل انکاری از نقش مستقیم لابی صهیونیستی در طراحی و اجرای تحریم‌های اقتصادی علیه ایران وجود دارد. 

همچنین حنظله گفته که که در این اسناد، مدارکی دیده می‌شود که نشان می‌دهد چند کشور عربی حوزه خلیج فارس با رابرت مالی و تیم تحریم او همکاری نزدیک داشته و بازوی اجرایی پروژه‌های فشار اقتصادی علیه ایران بوده‌اند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار