بانک مسکن اعلام کرد جرایم دیرکرد تمامی تسهیلات با اصل مبلغ تا سقف ۷ میلیارد ریال مشمول بخشودگی شد. جوان آنلاین: با توجه به شرایط خاص ناشی از جنگ تحمیلی سوم و در راستای حمایت از معیشت شهروندان، طبق تصمیمات هیأتعالی بانک مرکزی، مقرر شد جرایم دیرکرد (وجه التزام) تمامی تسهیلات ازدواج، فرزندآوری، ودیعه مسکن و سایر تسهیلاتی که اصل مبلغ آنها تا سقف ۷ میلیارد ریال است، مشمول بخشودگی قرار گیرند.
به گزارش تسنیم، این طرح که بازه زمانی ۹ اسفند ۱۴۰۴ تا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ را در بر میگیرد، پس از تصویب شیوهنامه اجرایی توسط هیأتمدیره بانک مسکن، وارد مرحله عملیاتی شد.
در همین راستا، بانک مسکن نسبت به اعاده وجه التزام دریافتی مازاد (بخش مازاد بر نرخ سود) برای بالغ بر ۴۹۰ هزار نفر از مشتریان خود اقدام کرده است تا گامی موثر در جهت کاهش فشارهای اقتصادی بر دوش خانوادهها برداشته شود.