کد خبر: 1346770
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۲
تلاش‌های عربستان و ترکیه برای وساطت میان افغانستان و پاکستان وزارت امور خارجه عربستان و ترکیه از تلاش دولت‌هایشان برای «وساطت» تنش‌ها میان کابل و اسلام‌آباد خبر دادند.

جوان آنلاین: وزارت امور خارجه عربستان در حساب خود در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد: «فیصل بن فرحان آل سعود»، وزیر امور خارجه عربستان گفت‌وگویی را با «اسحاق دار»، همتای پاکستانی خود درباره تحولات در این منطقه داشته و طرف عربستانی در این گفت‌و‌گو به بحث در مورد «راه‌های کاستن از تنش‌ها» بین پاکستان و افغانستان پرداخته است.

به گزارش ایسنا، شایان ذکر است، اسحاق دار هم‌اکنون در سفری رسمی در عربستان به سر می‌برد.

طبق اعلام عربستان، فیصل بن فرحان بن عبدالله گفت‌وگویی تلفنی را نیز در روز پنجشنبه با اسحاق دار، وزیر امور خارجه و معاون نخست‌وزیر پاکستان انجام داد و آنها در این گفت‌و‌گو پیرامون تحولات در منطقه و راه‌های کاستن از تنش‌ها در ضمن حراست از امنیت و ثبات منطقه بحث کرده‌اند.

طبق اعلام وبسایت «عرب نیوز»، وزیر خارجه عربستان گفت‌و‌گو‌های تلفنی با همتایان مصری، عمانی و ترکیه‌ای نیز درباره این مساله و راه‌های کاستن از تنش‌ها داشته است.

وزارت امور خارجه پاکستان نیز اعلام کرد: اسحاق دار، متقابلا همتای عربستانی را «نسبت به پاسخ محکم پاکستان به تجاوز تحریک نشده افغانستان مطلع ساخته» و خاطر نشان کرد نیرو‌های مسلح پاکستان عملیات موفق هدفمند تحت عنوان عملیات «غضب للحق» را به منظور حراست از حاکمیت و تمامیت ارضی خود صورت دادند.

همچنین آنها بر اهمیت صلح و ثبات در منطقه و حفظ تعامل نزدیک خود تاکید کردند.

 وزارت خارجه پاکستان همچنین از گفت‌گوی تلفنی اسحاق دار با «هاکان فیدان»، همتای ترکیه‌ای خود درباره تحولات منطقه به ویژه وضعیت بین پاکستان و افغانستان خبر داد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار