کد خبر: 1345042
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۷
تهدید به حمله به خاک روسیه توسط استونی «مارگوس تساخنا» وزیر امور خارجه استونی روز دوشنبه اعلام کرد در صورت بروز درگیری احتمالی، ناتو حملاتی عمیق به خاک روسیه انجام خواهد داد.

جوان آنلاین: تساخنا در گفت‌و‌گو با روزنامه «تلگراف» گفت: «ما جنگ را به روسیه خواهیم برد و حملاتی در عمق خاک روسیه انجام خواهیم داد. دقیقا می‌دانیم چه باید بکنیم.»

به گزارش ایسنا، به نوشته این روزنامه، تساخنا همچنین گفته است که استونی، لتونی و لیتوانی هرگونه متجاوزی را عقب خواهند راند و سپس ضدحمله‌ای ویرانگر علیه خاک روسیه انجام خواهد شد.

بر اساس آمار رسمی استونی، جمعیت این کشور اندکی بیش از ۱.۳۶ میلیون نفر است. وزارت دفاع استونی در مه ۲۰۲۳ اعلام کرد در صورت بسیج، شمار نیرو‌های مسلح این کشور تقریبا دو برابر خواهد شد و از ۲۶ هزار و ۷۰۰ نفر به ۴۳ هزار و ۷۰۰ نفر خواهد رسید.

«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در مصاحبه‌ای با «تاکر کارلسون» خبرنگار آمریکایی گفته بود که روسیه قصدی برای حمله به کشور‌های عضو ناتو ندارد و چنین اقدامی را بی‌معنا توصیف کرد.

رئیس‌جمهور روسیه افزوده بود سیاستمداران غربی به‌طور منظم با مطرح کردن تهدید ادعایی روسیه، افکار عمومی خود را می‌ترسانند تا توجه‌ها را از مسائل داخلی منحرف کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار