کد خبر: 1344858
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۷
امکان تبادل بیش از ۲ هزار قلم کالا میان ایران و روسیه وجود دارد دبیر روسی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و روسیه از امکان تبادل بیش از ۲ هزار قلم کالا و خدمات میان دو کشور خبر داد و گفت: طبق آخرین آمار، حجم مبادلات دو کشور به ۴ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار رسیده است.

جوان آنلاین: خالیمات بودونوا، روز دوشنبه در آیین گشایش نوزدهمین کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و روسیه با قدردانی از میزبانی ایران اظهار کرد: هیات روسی امسال از سازمان‌های دولتی و شرکت‌های مختلف تشکیل شده است.

به گزارش ایرنا، وی ادامه داد: روابط اقتصادی و تجاری ایران و روسیه روندی رو به رشد دارد و طبق آخرین آمار، حجم مبادلات به ۴ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار رسیده است.

دبیر روسی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و روسیه تصریح کرد: امضای تفاهم‌نامه تجارت آزاد بین ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا نقش مهمی در تعاملات تجاری دارد و امکان تبادل بیش از دو هزار قلم کالا، خدمات و محصولات را فراهم می‌کند که نشان‌دهنده ظرفیت قابل توجه همکاری‌هاست.

فعالیت ۱۷ کمیته کارشناسی

بودونوا افزود: همان‌طور که آقای موسوی (دبیر ایرانی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و روسیه) اشاره کرد، در این نشست ۱۷ کمیته کارشناسی فعالیت می‌کنند و امروز و فردا باید اقدام‌ها و هماهنگی‌های گسترده‌ای از سوی کارشناسان دو کشور انجام شود.

وی ادامه داد: انتظار داریم در سطح کارشناسی به نتایج مشخص برسیم و بندهایی که نیازمند تفاهم هستند، مورد توافق قرار گیرد و متن نهایی پس از جمع‌بندی تنظیم و به دبیرخانه ارسال شود.

دبیر روسی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و روسیه تصریح کرد: بخش دوم هیئت روسی امشب به تهران عزیمت می‌کند و فردا در نشست‌ها، مسائل کلی بررسی می‌شود و امیدواریم صبح فردا به تفاهم و جمع‌بندی نهایی برسیم تا متن نهایی برای امضای رؤسای کمیسیون‌های ایران و روسیه (محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت ایران و سرگئی تیسیلیوف، وزیر انرژی فدراسیون روسیه) آماده شود.

وی در پایان گفت: بار دیگر از طرف ایرانی تشکر می‌کنم و امیدوارم اهداف تعیین‌شده محقق شده و تعاملات راهبردی دو کشور ارتقا یابد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار