کد خبر: 1342905
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۱
روسیه: فرانسه دنبال ایجاد ناآرامی در آفریقا است سازمان اطلاعات خارجی روسیه اعلام کرد که فرانسه و اوکراین با تجهیز و آموزش عوامل خود دنبال ایجاد ناآرامی در کشورهای مختلف آفریقایی هستند.

جوان آنلاین: سازمان اطلاعات خارجی روسیه در بیانیه ای اعلام کرد: دولت امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه به‌شدت در پی یافتن فرصت‌هایی برای «انتقام سیاسی» در آفریقا است.

به گزارش مهر، در بیانیه سازمان اطلاعات خارجی روسیه آمده است: فرانسه در حال بررسی راه‌های سرنگونی رئیس‌جمهوری جدید ماداگاسکار و بازگرداندن نظامیان وفادار به پاریس به قدرت است.

سازمان اطلاعات خارجی روسیه اعلام کرد: دخالت فرانسه در تلاش برای کودتا در بورکینافاسو در ۳ ژانویه ۲۰۲۶ قطعی است و خوشبختانه این تلاش خنثی شد.

در این بیانیه آمده است: فرانسه به ارائه حمایت مستقیم از تروریست‌ها روی آورده و گروه‌های تروریستی، ‌ اکنون متحدان اصلی پاریس در آفریقا محسوب می‌شوند.

سازمان اطلاعات خارجی روسیه در این بیانیه تصریح کرد: پاریس و کی‌یف در حال آموزش و تجهیز تروریست‌ها برای بی‌ثبات‌سازی منطقه صحرا و ساحل در آفریقا هستند.

سازمان اطلاعات خارجی روسیه هشدار داد: پاریس همچنان به دنبال فرصت‌هایی برای ایجاد آشوب در جمهوری آفریقای مرکزی است.

برچسب ها: فرانسه ، آفریقا ، اوکراین
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار