کد خبر: 1330111
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۲
«رایان ایر» تل‌آویو را از نقشه مسیر خود حذف کرد شرکت هواپیمایی ایرلندی «رایان ایر»، تل آویو را از نقشه مقاصد خود به طور کامل حذف کرد.

جوان آنلاین: به نقل از رسانه صهیونیستی جروزالم پست، شرکت هواپیمایی ایرلندی رایان ایر پس از اعلام قبلی مبنی بر عدم انجام پروازهایش به اراضی اشغالی فلسطین در فصل زمستان ۲۰۲۵-۲۰۲۶، تل آویو را از نقشه آنلاین مقاصد خود حذف کرده است.

به گزارش مهر، بر اساس اعلام این رسانه، هیچ اعلام رسمی از سوی این شرکت هواپیمایی در مورد ازسرگیری پرواز‌ها صورت نگرفته است.

به گزارش معاریو، تل آویو به جای اینکه صرفاً به عنوان مقصد معلق علامت گذاری شود، به طور کامل از فهرست مقاصد در وب‌سایت رایان ایر حذف شده است.

این در حالیست که با ادامه جنایت‌های اشغالگران صهیونیست علیه مردم مظلوم در غزه، بخش‌های مختلف فعالیت‌های سیاسی و اقتصادی در جهان در راستای حذف تعاملات خود با این رژیم کودک کش تلاش می‌کنند.

برچسب ها: ایرلند ، تل آویو ، فلسطین
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار