کد خبر: 1329424
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۰

جوان آنلاین: در ادامه حملات و فشار‌های سازمان یافته اصلاح‌طلبان به تصمیم رئیس‌جمهور در انتصاب رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی، عباس عبدی فعال سیاسی اصلاح‌طلب روز گذشته در یادداشتی، اگرچه ورود چندانی به سابقه و گذشته سقاب اصفهانی برای این انتصاب نکرده است، انگشت انتقادات خود را با ادبیاتی دیگر متوجه رئیس‌جمهور کرده که چرا دکتر پزشکیان هر تصمیمی که می‌گیرد فکر می‌کند درست است و باید دیگران از او تبعیت کنند؟ او نوشته: «آقای پزشکیان یک ایراد جدی دارند. گمان می‌کنند که هر تصمیمی می‌گیرند، چون از روی خلوص است پس حتماً درست است. بدتر اینکه، چون خود را قانع می‌کند، به برداشت دیگران اهمیتی نمی‌دهند.» عبدی سپس انتقاد خود را متوجه شورای اطلاع‌رسانی دولت در دفاع از تصمیم رئیس‌جمهور کرده و نوشته است: «این چه رفتاری است که برخی دوستان رسانه‌ای نزدیک به پاستور در پیش گرفته‌اند که گمان می‌کنند همه باید به آقای رئیس‌جمهور اعتماد کنند. چرا باید اعتماد کرد؟ متأسفانه قبلاً این اعتماد زایل شده است.» این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در ادامه مجلس و ساختار حاکمیت را مانعی برای آنچه او «اصلاحات جدی» نامیده، معرفی کرده و خطاب به اصلاح‌طلبان منتقد این انتصاب نوشته است: «شما مطمئن باشید اصلاح‌طلبان مورد نظر شما در این ساختار موجود نه راهی پیدا می‌کنند و نه به تنهایی قادر به انجام اصلاحاتی جدی خواهند بود. این مجلس را هم ببینید. حضور کنونی ما برای کمک کردن به جناح حاکم است که خودش آستین را بالا بزند و تغییر خط مشی دهد. پزشکیان این مسئله را به‌صورت غریزی می‌داند ولی اغلب نزدیکانش یا درک بوروکراتیک از وفاق دارند یا در پی بقای خود هستند و قادر به تبیین و چگونگی عملیاتی کردن ایده وفاق در سطح کلان نیستند.» 
یوسف پزشکیان، فرزند و عضو دفتر رئیس‌جمهور، اما روز گذشته در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس به برخی ابهام‌ها درباره سابقه و توانایی سقاب اصفهانی پاسخ داد: «رئیس‌جمهور نه یک فرد، بلکه یک تیم و یک برنامه مشخص را برای سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی انتخاب کرده‌اند. این انتخاب کاملاً آگاهانه و به دور از هرگونه فشار یا توصیه‌ای صورت گرفته است. آنچه برای دکتر پزشکیان اولویت دارد، اعتلای کشور و رضایت مردم است.»
رصد مواضع و جهت‌گیری‌های جریان‌های اصلاح‌طلب درباره این انتصاب نشان می‌دهد اعتراض آنها به تصمیم رئیس‌جمهور، نه سابقه و تخصص و مدیریت گذشته سقاب اصفهانی در این حوزه، که باز می‌گردد به نزدیکی او به شهید رئیسی. چنانکه طی دو روزه گذشته، آنها که عنان عصبانیت از کف داده بودند، نتوانستند این عصبیت قبیله‌گرایانه را پنهان کنند و صراحتاً نوشتند او برای شهادت رئیسی گریه کرده و به رئیسی بسیار نزدیک بوده، پس نسبتی با ما ندارد! وگرنه اگر غیر از این بود و شایسته سالاری ملاک رفتار آنها بود، فیاض زاهد عضو مستعفی شورای اطلاع رسانی دولت که تاریخ خوانده، یا فلان پروژه‌بگیر توئیتری که بدون هیچ سابقه‌ای مدیر عامل یک پتروشیمی می‌شود، هرگز نباید به این مناصب دست می‌یافتند. مشکلی که اصلاح‌طلبان با دکتر پزشکیان دارند، ریشه در شعاری است که با آن پیروز انتخابات شده است. پزشکیان چنانکه تاکنون نشان داده، وفاق را نه در یک دایره بسته حزبی که در تعامل با همه احزاب و گروه‌های سیاسی تعریف کرده. او بار‌ها اعلام کرد سر جنگ و دعوا با کسی ندارد و دست هرکسی که بتواند مشکلی از مشکلات مردم حل کند، به گرمی می‌فشارد، اما برای یک جریان سیاسی بدسابقه با رفتار‌های فاشیستی و خودخواهانه چنین رویه‌ای قابل تحمل است؟

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار