کد خبر: 1319219
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۸
یورش بیش از ۴۰۰ صهیونیست به مسجد الاقصی بیش از ۴۰۰ صهیونیست به مناسبت آغاز سال نوی عبری به مسجد الاقصی یورش بردند و آیین‌های تلمودی را بجا آوردند.

جوان آنلاین: یک مسئول در وزارت اوقاف اسلامی در قدس امروز دوشنبه گفت که ۲۹۸ تندرو صهیونیست طی صبح و ۱۲۰ صهیونیست پس از نماز ظهر به مسجد الاقصی یورش بردند.

به گزارش ایسنا، وی تاکید کرد که این یورش‌ها با حمایت پلیس رژیم صهیونیستی و از ورودی المغاربه انجام شد.

شاهدان عینی گفتند که این شهرک‌نشینان صهیونیست، آیین‌های تلمودی را بجا آوردند و اقدامات تنش زا انجام دادند.

شهرک‌نشینان صهیونیست از امروز جشن سال نوی عبری را که فردا سه شنبه به اوج خود می‌رسد، آغاز کردند.

روز گذشته نیز ده‌ها شهرک نشین صهیونیست به مسجد الاقصی یورش بردند.

پس از آنکه «ایتامار بن گویر»، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در اواخر ۲۰۲۲ بر سر کار آمد، هتک حرمت به مسجد الاقصی تشدید شد.

فلسطینی‌ها تاکید می‌کنند که این یورش‌ها با هدف یهودی‌سازی قدس شرقی از جمله مسجد الاقصی و از بین بردن هویت عربی و اسلامی آن انجام می‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار