کد خبر: 1308635
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۸
آمریکا بمب اتم به انگلیس اعزام کرد آمریکا پس از ۱۷ سال، برای اولین بار چندین بمب هسته‌ای به انگلیس اعزام کرد.

جوان آنلاین: آمریکا برای اولین بار از سال ۲۰۰۸ تاکنون، چندین بمب هسته‌ای به انگلیس اعزام کرد.

طبق گزارش منتشر شده در مجله دفاعی انلگیس، آمریکا پس از ۱۷ سال تسلیحات هسته‌ای خود را در انگلیس مستقر کرده است. بنا به گزارش‌ها، چندین بمب هسته‌ای حرارتی B۶۱-۱۲ به پایگاه نیروی هوایی سلطنتی لیکن‌هیث در سافولک، پایگاهی از نیروی هوایی سلطنتی که توسط نیروی آمریکا استفاده می‌شود، منتقل شده‌اند.

به گفته کارشناسان، این سلاح‌ها احتمالاً از پایگاه نیروی هوایی کرتلند در نیومکزیکو، جایی که مرکز سلاح‌های هسته‌ای نیروی هوایی ایالات متحده در آن قرار دارد، منتقل شده و در یک انبار امن تازه ساخته شده در انگلیس قرار گرفته‌اند.

سلاح‌های هسته‌ای آمریکا پیش از این در طول جنگ سرد در پایگاه نیروی هوایی سلطنتی لیکن‌هیث مستقر بودند، اما در سال ۲۰۰۸ به عنوان بخشی از تلاش‌های کاهش تسلیحات در سراسر اروپا، از آنجا خارج شدند.

این گزارش خاطرنشان می‌کند که این اقدام نشان‌دهنده «تغییر قابل توجه» در وضعیت هسته‌ای ناتو در اروپا است که نشان دهنده وخامت روابط با روسیه و تمرکز مجدد بر آنچه «بازدارندگی» نامیده می‌شود، می‌باشد.

برچسب ها: انگلیس ، بمب اتم ، هسته ای
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار