کد خبر: 1308440
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۳
وزیر نیرو:
۷۸ هزار مگاوات تقاضا برای برق تجدیدپذیر ثبت شد وزیر نیرو با بیان اینکه ۷۸ هزار مگاوات تقاضا برای تولید برق از منابع تجدیدپذیر ثبت شده است، گفت: علاقه‌مندان زیادی برای اجرای این پروژه‌ها مراجعه کرده‌اند.

جوان آنلاین: عباس علی‌آبادی وزیر نیرو، امروز دوشنبه  در سفر کاری خود به استان مازندران، مجموعه‌ای از پروژه‌های کلان صنعت آب و برق را در چارچوب طرح ملی «ایران آباد» و با شعار «ایران با تو آبادتر است» افتتاح و کلنگ‌زنی کرد.

وی افزود: لزوم تکمیل زیرساخت‌های آبی کشور مورد تاکید ما است که از سرمایه‌گذاران برای مشارکت در اجرای پروژه‌های نیمه‌تمام دعوت بعمل می آوریم .

علی‌آبادی ضمن قدردانی از تلاش‌های صورت‌گرفته در استان مازندران، اظهار کرد: پروژه افتتاح‌شده امروز شامل احداث مخزن و خطوط انتقال آب به مراکز جمعیتی است. این طرح گام بلندی در ارتقای ظرفیت‌های آبرسانی منطقه و فراهم‌سازی زمینه توسعه خواهد بود.

وی با اشاره به سیاست‌های دولت برای تسهیل سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های حیاتی کشور افزود: برای تحقق توسعه پایدار باید موانع را برداشت، مدیریت‌پذیر کرد و زیرساخت‌های فنی و اقتصادی را بهبود داد. در این دوره، فضای مناسبی برای جذب سرمایه‌گذاران و تشکیل سرمایه فراهم شده است.

وزیر نیرو با بیان اینکه 78 هزار مگاوات تقاضا برای تولید برق از منابع تجدیدپذیر ثبت شده است، تصریح کرد: علاقه‌مندان زیادی برای اجرای این پروژه‌ها مراجعه کرده‌اند. البته در مواردی به دلیل عدم تطابق‌های زمانی و مکانی، برخی پروژه‌ها به تأخیر افتاده‌اند. اما ظرفیت خوبی برای اجرای تکمیلی این طرح‌ها وجود دارد و باید اکنون اقدام کنیم.

علی‌آبادی با تأکید بر بهره‌گیری از همین مدل در استان‌های دیگر و تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام، گفت: ما آماده همکاری کامل با سرمایه‌گذاران هستیم و از تمام ظرفیت‌ها برای بهبود وضعیت آبی کشور استفاده خواهیم کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار