کد خبر: 1304170
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۰
ملت هوشیار و مدافعان امنیت 
دست به ماشه باقی خواهند ماند آمادگی و هوشیاری این روز‌های مردم و نیرو‌های مسلح مقابل بدعهدی دشمن صهیونی همچنان پایدار خواهد ماند.
حسین فصیحی

جوان آنلاین: آمادگی و هوشیاری این روز‌های مردم و نیرو‌های مسلح مقابل بدعهدی دشمن صهیونی همچنان پایدار خواهد ماند. دشمن صهیونی در حالی ناگزیر به پذیرش صلح شده است که تجربه نشان می‌دهد هیچ ضمانتی برای پایبندی به صلح در رفتارش دیده نمی‌شود، از همین رو مدافعان امنیت در نیرو‌های مسلح دست به ماشه هستند و مردم هوشیارتر از قبل رفتار دشمن صهیون را دنبال خواهند کرد. همزمان مدافعان امنیت با کمک مردم در حال شناسایی و بازداشت ته مانده جریان نفوذ در کشور هستند. همچنین تلاش مدافعان امنیت برای اخراج اتباع غیرمجاز شدت گرفته است. این شدت عمل به دنبال دستگیری‌های گسترده اتباعی انجام می‌شود که نقشی فعال در همراهی با جریان صهیونی ایفا کردند. پایان جنگ نابرابری را که دشمن صهیونی علیه کشورمان آغاز کرده بود مدافعان امنیت تعیین کردند، با این حال باور اجتماعی بر حفظ هوشیاری عمومی مقابل بدعهدی‌هایی که دشمن صهیونی همواره از خود بروز داده استوار است. همزمان با تعرض دشمن صهیونی به کشورمان واکنش مدافعان به این تجاوز سبب شد هیمنه نظام سلطه مقابل چشم جهانیان آوار شود. ویرانی‌های گسترده سرزمین‌های اشغالی هم آوارگی اشغالگران را به همراه داشت و هم قلب میلیون‌ها نفر از آزادیخواهان جهان را با ملت مقاوم غزه همراه کرد. 

روز گذشته و همزمان با طرح آتش‌بس جنگ ۱۲ روزه طرح حفظ و تقویت انسجام ملی همچنان برقرار ماند و مدافعان امنیت در فراجا و بسیج با همیاری مردم تلاش خود را برای حفظ امنیت عمومی به کار گرفتند. از آنجا که اصل بر عدم پایبندی دشمن به عهد و پیمان است، گشت‌های مدافعان امنیت در بسیج و فراجا باید با شدت بیشتری دنبال شود. بعید نیست دشمن صهیونی و امریکا با ترفند «اسب تروا» قصد نفوذ به انسجام ملی را داشته باشند، از همین رو تلاش‌های مردم و مدافعان امنیت باید با هوشیاری بیشتری دنبال شود. 

روشن است دشمن صهیونی اشراف اطلاعاتی زیادی از دورترین روستای مرزی تا قلب پایتخت کسب کرده است. دستگیری‌های گسترده جریان نفوذ حکایت از این دارد که دشمن برای برهم زدن امنیت عمومی از هیچ تلاشی چشم پوشی نکرده است، از همین رو مدافعان امنیت در فراجا و بسیج باید همچنان در موقعیت پلیسی و عملیاتی باقی بمانند تا همه اقدام‌های بازدارنده برای ناکام گذاشتن اهداف دشمن به کار گرفته شود. یک برایند سطحی از بدنه اجتماعی یا پرسه‌ای در شبکه‌های اجتماعی به خوبی روشن می‌کند که مردم کوچه و بازار هم اعتمادی به رفتار دشمن ندارند، از همین رو و با اتکا به عمق دشمن‌شناسی مردمی باید که دیده بان‌های کشور همچنان از امنیت کشور صیانت کنند. 

مستندسازی جنگ

یکی از اتفاق‌هایی که بعد از جنگ مورد توجه قرار می‌گیرد، بازسازی خسارت‌های ناشی از جنگ است. دولت وعده داده است توان خود را برای بازسازی خرابی‌های ناشی از جنگ به کار گیرد از جمله اینکه سرپرست سازمان نظام مهندسی ساختمان گزارش داده است برخی خدمات نظام مهندسی به اماکن آسیب‌دیده از تجاوز رژیم صهیونیستی رایگان ارائه می‌شود و واحد‌های آسیب‌دیده از تجاوز صهیونیستی بر اساس دستورالعمل زلزله بازسازی می‌شود، با این حال از یک سو به دولتمردان توصیه می‌شود بخشی از بقایای جنایت‌های صهیونی برای آیندگان محفوظ بماند، از جمله ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما و در صورتی که دولت قصدی برای کمک به احیای آن دارد، بنای جدید را مستحکم‌تر از قبل در همسایگی آن بنا کند. همچنین به شهروندان توصیه می‌شود همه خسارت‌های برجای مانده قبل از هر اقدام بازسازی مستند‌سازی شود. بهتر است دولت مرکزی دایر کند که شهروندان بتوانند مستندات خود را ارسال کنند که برای ثبت در تاریخ باقی بماند. این موضوع نه تنها در قالب ساختمان بلکه همه پدیده‌هایی را که در جریان تهاجم دشمن دچارخسارت می‌شود، شامل می‌شود. 

اخراج اتباع غیرمجاز

نقش پررنگ اتباع مجاز و عمدتاً غیرمجاز در همراهی با رژیم صهیون از موضوعاتی است که بیش از هر زمان دیگری مورد توجه فرایند اجتماعی قرار گرفته است. گزارش‌ها حکایت از دستگیری گسترده اتباع غیرمجاز به اتهام عملی کردن تهدیدات جریان صهیونی دارند. استانداری تهران آنگونه که پیش‌تر هم اعلام کرده بود طرح جمع آوری اتباع و اخراج آنها از کشور را ادامه می‌دهد. 

بر همین اساس استاندار تهران گزارش داد که هیچ توقفی در شناسایی، دستگیری و اخراج اتباع غیرمجاز ایجاد نشده است. 

محمدصادق معتمدیان گفت: دعوت کردیم اتباع با مراجعه به مبادی خروجی تهران زمینه برگشت به کشورشان فراهم است. بر همین اساس عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس اعتقاد دارد: با توجه به همکاری برخی اتباع با رژیم‌صهیونیستی در تجاوز به کشورمان، ساماندهی اتباع خارجی ضرورت دارد. ابوالفضل ابوترابی به خانه ملت گفت: بحث ساماندهی اتباع یکی از ضروریات مملکت بوده و در دستورکار قرار خواهد گرفت. بر این اساس باید یادآور شد موضوع ساماندهی اتباع خارجی و تشکیل سازمان ملی مهاجرت در صحن کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها تصویب شده است و در نوبت صحن علنی مجلس قرار دارد. در این طرح دیده شده به امور اتباع نظم داده شود و بر این اساس هویت افراد، مکان کار، سیمکارت موبایل و حساب بانکی و ... تعیین تکلیف می‌شود، زیرا وضعیت رهایی در این ارتباط وجود دارد که باید سروسامان بگیرد. 

وی ادامه داد: به عنوان مثال متأسفانه در این زمینه با پدیده حساب اجاره‌ای مواجه هستیم و برخی هموطنان بدون داشتن اطلاع از عواقب این کار، حساب خود را به اتباع اجاره می‌دهند که دردسرساز شده است. همچنین اکنون خانه‌هایی که به اتباع اجاره داده می‌شود، اعلام نمی‌شود و حتی مشاهده می‌شود که سیمکارت به صورت فراوان در دست همه قرار دارد. بر این اساس هموطنان مکلف می‌شوند خانه‌هایی که به اتباع اجاره می‌دهند یا آنها را به‌کارگیری می‌کنند و سایر موارد را در سامانه‌ای اعلام کنند. همچنین برای افراد خاطی مجازات نیز تعیین شده است. 

ضرورت هوشیاری مردم

حضور گسترده اتباع غیرمجاز در کشور با بی‌توجهی سازمان‌های مسئول حالا به بحرانی برای کشور تبدیل شده، به گونه‌ای که امنیت کشور را تحت تأثیر قرار داده است. در وضعیت کنونی مشخص شده است جریان نفوذ از خلأ‌های موجود برای به کارگیری توان اتباع بهره برده است. آن گونه که همواره هشدار داده‌ایم اتباع غیرمجاز که بخشی از جمعیت آماری آن را فعالان تروریستی تشکیل می‌دهند این امکان را دارند که بخواهند در هر محلی که بخواهند ساکن شوند، از همین رو معلوم نیست فردی که در پوشش نگهبان ساختمان در همسایگی محلی امنیتی مستقر می‌شود، حقیقتاً کارگری زحمتکش است یا جاسوس صهیونی که در پوشش نگهبان دست به اقدام‌های مجرمانه می‌زند. 

در حال حاضر و با روشن شدن همکاری اتباع با جریان نفوذ ضرورت دارد شهروندان در نظرداشته باشند اجاره دادن املاک به اتباعی که هیچ مجوز قانونی ندارند، می‌تواند کمک به جریانی محسوب شود که تلاش دارد امنیت کشور را هدف قرار دهد. اجاره دادن املاک به اتباع باید براساس ساختار قانونی کشور دنبال شود، در غیر این صورت هیچ تضمینی برای عدم بدعهدی در آن وجود ندارد. افرادی که سیمکارت‌های خود را به اتباع اجاره می‌دهند با ردیابی سیمکارت‌ها تحت تعقیب ساختار امنیتی قرار خواهند گرفت. شاید آنها از روی خیرخواهی سیمکارت یا حساب بانکی خود را اجاره داده باشند، اما این خیرخواهی هم خدشه به امنیت کشور وارد می‌کند و هم پای آنها را به یک پرونده امنیتی باز خواهد کرد، از همین رو شهروندان در نظر داشته باشند هر رفتاری که خارج از نهاد قانون در این باره عمل شود، می‌تواند برای شهروندان و جامعه پیامد امنیتی به دنبال داشته باشد. 

ادامه بازداشت‌های جریان نفوذ

همزمان مدافعان امنیت در فراجا و بسیج با دنبال کردن گزارش‌های مردمی بازمانده عوامل جریان نفوذ را بازداشت می‌کنند. در همین حال سخنگوی قوه قضائیه گزارش داد افرادی که فریب‌خورده بودند و فکر می‌کردند وضعیت نظام در حالت تضعیف است، وقتی با اقتدار نظام رو به رو شدند بلافاصله تسلیم مقامات شدند. سخنگوی فراجا هم از دستگیری دو نفر در ارتباط با گروهک نفاق خبر داد که اقدام به ساخت بمب و نارنجک دست‌ساز برای ایجاد وحشت در شهرک اندیشه کرده بودند. جانشین فرمانده انتظامی کرمانشاه هم خبر داده است که مدافعان امنیت دو نفر از عوامل جریان نفوذ را که از شبکه‌های اجتماعی اقدام به تشویش اذهان عمومی می‌کردند بازداشت کردند. مدافعان امنیت در شهرستان همدان هم موفق به بازداشت جاسوسی شدند که تبعه یکی از کشور‌های اروپایی بود. سپاه انصارالحسین همدان گزارش داده متهم در پوشش گردشگر وارد شده و مأموریت شبکه‌سازی، جمع‌آوری اطلاعات و اخلال در سیستم‌های آفندی- موشکی را دنبال می‌کرد. 

معاون روابط عمومی سپاه همدان هم گزارش داد که شش نفر از عناصر خائن که در پی اجرای اهداف سرویس جاسوسی موساد بودند، در شهر‌های رزن، نهاوند و همدان شناسایی و دستگیر شدند. بررسی‌ها نشان داده است متهمان با فعالیت هدفمند در فضای مجازی، ضمن ارتباط با عوامل رژیم‌صهیونیستی سعی در ایجاد تشویش اذهان عمومی، سیاه‌نمایی و تخریب چهره نظام ایران داشتند که با اشراف اطلاعاتی دقیق و بموقع، اقدامات آنها ناکام ماند. 

بهروز محمدی‌مهر، رئیس کل دادگستری همدان هم گزارش داد: ۲۴ پرونده مرتبط با جاسوسی برای افرادی که در ارتباط با رژیم‌صهیونیستی بودند و اطلاعات، عکس و فیلم برای دشمن ارسال می‌کردند، تشکیل شده است. فرمانده انتظامی شهرستان رضوانشهر هم گزارش داد یکی از عوامل جریان نفوذ که با انتشار محتوا‌های حاوی حمایت از دشمن در فضای مجازی قصد بر هم زدن امنیت روانی جامعه را داشت، تحت تعقیب قرار داد و بازداشت کرد. مأموران پلیس در بازرسی از مخفیگاه متهم تجهیزات ارتباط وی با منافقان را کشف کردند. اداره‌کل اطلاعات هرمزگان هم گزارش داد ۴۰۲ ریزپرنده با قابلیت‌های نظامی و تصویربرداری پیشرفته و اعلام موقعیت و ۲ هزارو۲۲۴ بی‌سیم حرفه‌ای را در شهرستان‌های پارسیان و قشم کشف کرده‌اند. 

انتقال زندانیان از اوین 

مسئولان سازمان زندان‌ها پس از حمله رژیم صهیونیستی به زندان اوین و تخریب بخش‌هایی از آن که دو روز قبل صورت گرفت، زندانیان را به سایر زندان‌های استان تهران منتقل کردند. مرکز رسانه قوه قضائیه گزارش داد که این اقدام از ساعات اولیه پس از حمله تروریستی انجام شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار