کد خبر: 1302177
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۰
عبور صهیونیست‌ها از خط آبی و حفر خندق در لبنان بولدوزرهای رژیم صهیونیستی امروز (چهارشنبه) به منطقه بلیدا در جنوب لبنان رخنه کرده و از خط آبی مرزی عبور کردند و شروع به خاک‌برداری و حفر خندقی بزرگ کردند.

جوان آنلاین: خبرنگار المنار گزارش داد که بیش از ۵۰ نظامی صهیونیست با تجاوز از خط آبی در منطقه بئر شعیب در شرق منطقه بلیدا به همراه دو بولدوزر، شروع به خاک برداری در همان مکانی کردند که ارتش لبنان تجاوز سابق صهیونیست‌ها را از بین برده بود.

ارم نیوز نیز گزارش داد که نظامیان صهیونیست اقدام به حفر خندقی بزرگ کردند.

همچنین یک نیروی وابسته به ارتش رژیم صهیونیستی به همراه دو خودرو و یک بولدوزر، سه شنبه شب حصار فنی را نقض کرده و به داخل خاک لبنان در منطقه کروم المراح در شرق شهر میس الجبل واقع در جنوب این کشور نفوذ کرد.

وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد که حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان در روز سه شنبه به شهادت دو تن و زخمی شدن یک تن انجامید.

این تجاوزات پس از چند روز از حملات خصمانه رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت رخ می‌دهد. مقامات لبنانی این حملات را نقض فاحش توافق آتش بس میان رژیم صهیونیستی و حزب الله خواندند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار