کد خبر: 1300670
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۸
شنا در سواحل بوشهر ممنوع شد مدیرکل هواشناسی استان بوشهر گفت: باتوجه به صدور هشدار سطح نارنجی اجتناب از تردد‌های دریایی به‌ویژه تردد شناور‌های سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی در مناطق تحت تأثیر، ممنوعیت شنا، تمهیدات لازم جهت پیشگیری از هرگونه خسارات احتمالی تا پایان هفته جاری توصیه می‌شود.

جوان آنلاین: پیام مساعدی دوشنبه در گفت‌و‌گو با خبرنگار افزود: بر اساس بررسی‌ها زمان شروع این هشدار روز دوشنبه (۱۲ خرداد) و پایان آن جمعه (۱۶ خرداد) خواهد بود.

به گزارش ایرنا، وی یادآورشد:وزش باد به نسبت شدید تا شدید شمال غربی (گاهی بیش از ۵۰ کیلومتر در ساعت)، افزایش ارتفاع موج دریا (۹۰ تا ۱۸۰ گاهی تا ۲۴۰ سانتیمتر)، گرد و غبار فرامنطقه‌ای و کاهش دید افقی از مخاطرات این هشدار است.

مساعدی تصریح کرد:منطقه اثر این هشدار در روز‌های دوشنبه و سه شنبه سواحل و فراساحل استان بوشهر و روز‌های چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه سواحل و فراساحل مرکزی و جنوبی استان بوشهر اعلام شده است.

وی گفت:افزایش ارتفاع موج در خلیج فارس، اختلال در تردد‌ها و فعالیت دریایی به‌ویژه تردد شناور‌های سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی، خطر غرق‌شدن شناور‌های سبک و نیمه‌سنگین، خطر غرق‌شدن شناگران در مناطق تحت تأثیر، کاهش دید افقی و کاهش کیفیت هوا در برخی نقاط از اثرات این مخاطره خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر افزود: همچنین از اواخر دوشنبه تا روز پنج‌شنبه، وزش باد‌های شدید شمال‌غربی در سطح دریا سبب مواج و متلاطم شدن خلیج فارس به صورت متناوب خواهد شد.

وی بیان کرد: در این مدت احتمال خیزش گرد و خاک محلی و نفوذ گرد و غبار فرامنطقه‌ای در برخی نقاط استان به‌ویژه نواحی شمالی و مرکزی وجود دارد.

مدرکل هواشناسی استان بوشهر ادامه داد: همچنین دمای هوا تا پایان هفته جاری به‌طور نسبی کاهش خواهد یافت و آسمان استان در ۲۴ ساعت آینده صاف تا قسمتی ابری همراه با غبار محلی و در برخی ساعات با وزش باد و احتمال گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: جهت وزش باد به طور غالب شمال‌غربی تا غربی خواهد بود که سرعت آن بین ۱۰ تا ۳۲ و در برخی ساعات تا ۴۲ کیلومتر در ساعت پیش‌بینی می‌شود؛ این سرعت در مناطق جنوبی خلیج فارس گاهی بیش از ۴۴ کیلومتر در ساعت نیز خواهد رسید.

به گفته مدیرکل هواشناسی استان بوشهر، در ۲۴ ساعت آینده ارتفاع موج دریا بین ۳۰ تا ۹۰ و گاهی تا ۱۲۰ سانتیمتر پیش‌بینی شده و در مناطق مرکزی و جنوبی استان، ارتفاع موج می‌تواند بین ۹۰ تا ۱۵۰ و گاهی تا ۱۸۰ سانتیمتر نیز برسد.

وی تصریح کرد: فردا در بندر بوشهر، زمان مد اول دریا ساعت ۰۱:۵۳ بامداد، جزر اول ساعت ۰۴:۱۸، مد دوم ساعت ۲۲:۱۲ و جزر دوم ساعت ۱۹:۲۰ دقیقه خواهد بود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار