کد خبر: 1299028
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۹
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر به تشریح آخرین وضعیت سلامت زائران حج ۱۴۰۴ و بیان شایع‌ترین بیماری‌های زائران ایرانی پرداخت.

جوان آنلاین: سیدعلی مرعشی رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر در تشریح آخرین وضعیت سلامتی زائران حج تمتع، با بیان اینکه در حال حاضر هیچ بیمار ایرانی در مدینه بستری نیست، افزود: ۱۰ نفر از هموطنان در مکه بستری هستند که بیماری تنفسی و درگیر شدن ریه‌ها، شکستگی، نارسایی قلبی و مشکلات کیسه صفرا از دلایل بستری شدن این زائران است.

به گزارش ایسنا به نقل از جمعیت هلال احمر، وی با بیان اینکه برخی از این ۱۰ زائر نیاز به عمل جراحی دارند، گفت: عمل جراحی تعدادی از آنها انجام شده است و تعدادی دیگر هم در حال فراهم کردن شرایط عمل هستند.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر اظهار کرد: در حال حاضر بیماری‌های تنفسی شایع‌ترین بیماری در میان زائران از جمله حج‌گزاران ایرانی بیماری‌های تنفسی شایع‌ترین بیماری در میان زائران از جمله حج‌گزاران ایرانی است که عمدتاً با مصرف دارو و رعایت بهداشتی پس از سپری کردن طول درمان بهبود پیدا می‌کنند.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر افزود: متاسفانه یکی از زائران ۵۹ ساله ایرانی بدون هیچ سابقه بیماری قلبی و فشارخون یا دیابت، پس از انجام اعمال عمره تمتع و درحالی که مشغول طواف مستحبی به نیت والدین بود، دچار حمله قلبی شده و قبل از رسیدن اورژانس درگذشت.

رئیس مرکز پزشکی حج افزود: منتظر تصمیم اولیاء دم ایشان هستیم تا مقدمات انتقال پیکر وی به ایران را فراهم کنیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار