کد خبر: 1298554
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۲
فرمانده انتظامی شهرستان بهارستان از دستگیری ۴۷ نفر از حاملان سلاح سرد و کشف ۴۷ تیغه سلاح سرد، خبر داد.

جوان آنلاین: از خبرگزاری پلیس، سرهنگ"مجید عسکری نیا" روز سه‌شنبه، اظهارداشت: طرح امنیت محله محور با رویکرد تامین آسایش و آرامش عمومی با مشارکت رده‌های مختلف انتظامی در محله‌های جرم خیز بهارستان با هماهنگی مقام قضائی اجرا شد.

به گزارش ایسنا، وی افزود: ماموران انتظامی با انجام اقدامات فنی و پلیسی در سطح شهر در عملیات‌های جداگانه موفق به دستگیری ۴۷ نفر از حاملان سلاح سرد و کشف ۴۷ تیغه سلاح سرد شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان بهارستان در پایان با اشاره به اینکه متهمان پس از تشکیل پرونده تحویل مرجع قضائی شدند، خاطرنشان کرد: پلیس با مجرمان، اراذل و اوباش و افرادی که بخواهند در جامعه نظم و امنیت عمومی را مختل کنند برابر قانون به شدت برخورد می‌شود.

دستگیری حاملان سلاح سرد در بهارستان

 

دستگیری حاملان سلاح سرد در بهارستان

سرهنگ"مجید عسکری نیا" فرمانده انتظامی شهرستان بهارستان اظهارداشت: طی ۲۴ ساعت گذشته طرح آرامش در شهر با موضوع جمع آوری معتادان متجاهر به منظور زیباسازی چهره شهر و کاهش سایر جرائم در سطح شهرستان بهارستان به اجرا در آمد.

وی افزود: ماموران انتظامی با هماهنگی مقام قضائی با رعایت موازین شرعی و قانونی با ورود به محل‌های پاتوق افراد معتاد متجاهر که باعث سلب آسایش عموم شهروندان شده بودند آنها را جمع آوری کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان بهارستان در پایان با بیان اینکه با توجه به ظرفیت‌های ایجاد شده در کمپ‌ها ۹۵ نفر معتاد متجاهر از سطح شهرستان بهارستان جمع آوری و به کمپ‌های ترک اعتیاد انتقال داده شدند، خاطرنشان کرد: پلیس با ادامه این طرح‌ها با هدف بهبود وضعیت این افراد با تمام توان پیگیر و آماده خدمت گذاری می‌باشند.

دستگیری هفت خرده فروش موادمخدر در "اندیشه"

سرهنگ"پیمان فتاحی"فرمانده انتظامی شهرستان شهریار اظهارداشت: در راستای اجرای طرح پاکسازی نقاط آلوده و جرم خیز و بدست آمدن اخبار و اطلاعاتی مبنی فعالیت افرادی در امر توزیع موادمخدر در اندیشه شهرستان شهریار، بررسی موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی افزود: ماموران کلانتری ۱۶ اندیشه با انجام اقدامات فنی و پلیسی و رصد اطلاعاتی موفق به شناسائی هویت و مخفیگاه هفت خرده فروش موادمخدر در شهر اندیشه شده که با هماهنگی مقام قضائی در عملیات‌های جداگانه متهمان را در مخفیگاه هایشان دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان شهریار در پایان با اشاره به اینکه متهمان پس از تشکل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شدند، از شهروندان خواست: هرگونه موارد مشکوک را از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

توقیف ۱۱ دستگاه خودرو و ۱۴ دستگاه موتورسیکلت متخلف در شهریار

سرهنگ "پیمان فتاحی"فرمانده انتظامی شهرستان شهریار اظهارداشت: در راستای ارتقاء امنیت اجتماعی و مطالبات مردمی در برخورد با هنجارشکنان جامعه و الودگی صوتی، طرح امنیت محله محور با هدف برخورد با راننده‌های خودرو‌ها و راکبان موتورسیکلت‌های مزاحم و متخلف در پارک ها، معابر عمومی و اطراف مدارس شهرستان شهریار با حضور پلیس به مرحله اجرا در آمد.

وی با بیان اینکه در اجرای این طرح ماموران یگان امداد شهریار موفق به توقیف و اعمال قانون ۱۱ دستگاه خودرو و ۱۴ دستگاه موتورسیکلت متخلف و مزاحم شدند، افزود: اجرای این طرح، رضایتمندی شهروندان را به دنبال داشته است و با هدف ارتقاء امنیت اجتماعی و برخورد با متخلفان همچنان در دستور کار این فرماندهی قرار دارد.

فرمانده انتظامی شهرستان شهریار با اشاره به اینکه وسایل نقلیه متخلف به پارکینگ انتقال داده شدند، خاطرنشان کرد: پلیس با قدرت در مقابل هرگونه بی نظمی و هنجارشکنی خواهد ایستاد و با توجه به اینکه امنیت و آرامش مردم خط قرمز پلیس است از مردم عزیز انتظار می‌رود در صورت اطلاع از هرگونه موارد مشکوک مراتب را بلافاصله از طریق پل ارتباطی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار