کد خبر: 1295689
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۶
دومینوی لغو پروازها به فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو به خطوط هوایی بریتانیا و شرکت هواپیمایی ایر اروپا رسید.

جوان آنلاین:  رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند که شرکت هواپیمایی ایر اروپا «Air Europa» از لغو تمامی پروازهای فردای خود از مادرید به تل‌آویو خبر داد.

همچنین خطوط هوایی بریتانیا همه پروازها با مبدأ و مقصد «اسرائیل» را لغو کرد.

حمله موشکی روز یکشنبه ارتش یمن به فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو باعث شده خطوط هواپیمایی متعدد پروازهایشان به سرزمین‌های اشغالی را لغو کنند.

یکشنبه شب، شرکت هواپیمایی اسپانیایی «ایر اروپا» پروازهای روز دوشنبه خود از مادرید به تل‌آویو را لغو کرد. امروز نیز رسانه‌های اسرائیلی از تمدید این تصمیم برای روز چهارشنبه خبر دادند.

ایر اروپا سومین شرکت هواپیمای بزرگ اسپانیا بعد از شرکت هواپیمایی ایبریا و ویولینگ است.

این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که فضای پروازی رژیم صهیونیستی به‌دلیل افزایش تهدیدات امنیتی در وضعیت بحرانی قرار دارد.

شب گذشته نیز گروه هواپیمایی لوفت‌هانزا شامل شرکت‌های لوفت‌هانزا، سوئیس ایر، آسترین ایرلاینز، بریسل ایرلاینز و یورو وینگز خبر داد که تعلیق پروازها به سرزمین‌های اشغالی را تا روز ۱۱ می‌ (۲۱ اردیبهشت) تمدید کرده است.

از سوی دیگر، شرکت هواپیمایی یونانی Aegean Airlines نیز اعلام کرد که پروازهایش به مقصد و مبدأ اسرائیل فردا نیز لغو خواهد بود.

شرکت ویز ایر مجارستان نیز اعلام کرد که پروازهای خود به سرزمین‌های اشغالی را تا ۸ می‌ (۱۸ اردیبهشت) لغو کرده است.

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که با لغو پروازهای شرکت‌های هواپیمایی خارجی، شمار مسافران فرودگاه بن‌گوریون به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.

شبکه المسیره یمن یکشنبه پیش گزارش داد که منابع نظارت بر ترافیک هوایی اعلام کردند نزدیک به ۸۰ پرواز به فرودگاه بن‌گوریون در اراضی اشغالی طی ۲۴ ساعت پس از عملیات اخیر نیروهای مسلح یمن، لغو شده است. این اقدام در پی هشدارهای مکرر نیروهای مسلح یمن درخصوص هدف قرار دادن فرودگاه‌های رژیم صهیونیستی صورت گرفته است.

برچسب ها: اروپا ، ایرلاین ، اسرائیل
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار