کد خبر: 1294233
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۹
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: دختران ایرانی با عزم راسخ در عرصه‌های علم، فرهنگ و مقاومت، سنگر استقلال و پیشرفت کشور را مستحکم کرده‌اند و در برابر جنگ شناختی دشمن نقش‌آفرینی می‌کنند.

جوان آنلاین: سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور دقایقی پیش در اجتماع بزرگ ۶ هزار نفری دختران تمدن‌ساز که به مناسبت ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) در حسینیه صاحب‌الزمان (عج) یزد برگزار شد، ضمن عرض تسلیت به مردم مظلوم هرمزگان و ابراز همدردی با ملت مقاوم فلسطین، اظهار داشت: مردم فلسطین در حالی زیر بمباران رژیم تبهکار صهیونیستی قرار دارند که حتی دسترسی به غذا و دارو نیز برایشان امکان‌پذیر نیست. 

به گزارش فارس، وی با اشاره به مخالفت گسترده جهانی با اقدامات رژیم صهیونیستی افزود: با وجود اعتراضات جهانی، این رژیم همچنان به جنایات هولناک خود ادامه می‌دهد. رئیس سازمان بسیج مستضعفین ضمن تبریک آغاز دهه کرامت به مادران و دختران سرزمین اسلامی تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۳۵۷ انقلابی بی‌نظیر در تاریخ معاصر بود که به تعبیر دقیق، از انقلاب کبیر فرانسه و انقلاب اکتبر روسیه نیز گسترده‌تر بود و ملت ایران، با حضور مردان و زنان انقلابی، نظام پادشاهی هزار ساله را ریشه‌کن کردند. وی ادامه داد: سقوط رژیم ستمشاهی پهلوی که به دست بیگانگان، به ویژه انگلیس بر کشور تحمیل شده بود، از مهم‌ترین دستاورد‌های انقلاب اسلامی به شمار می‌رود.

زنان و مردان ایرانی جانانه از خرمشهر دفاع کردند

سردار سلیمانی به اشغال ایران در شهریور ۱۳۲۰ توسط متفقین نیز اشاره کرد و گفت: پیروی شاه از خائنین باعث شد ایران در آن زمان به پل پیروزی متفقین در جنگ جهانی دوم تبدیل شود و بخش‌های وسیعی از کشور تحت اشغال انگلیس و شوروی قرار گرفت. 

 وی با اشاره به مقاومت تاریخی مردم خرمشهر در دوران دفاع مقدس بیان داشت: صدام با دو لشکر و تیپ‌های مخصوص به ایران حمله کرد، اما زنان و مردان خرمشهر ۳۴ روز مقاومت جانانه‌ای کردند و مسجد جامع خرمشهر به نماد مقاومت ملت ایران تبدیل شد. وی مطالعه کتاب‌هایی، چون "من هنوز زنده‌ام"، "دا" و فرنگیس از مبارزات زنان در گیلانغرب و سوسنگرد را به دختران و مادران ایرانی توصیه کرد و افزود: این آثار بیانگر نقش‌آفرینی موثر زنان در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس هستند.

دختران ایران افسران جنگ شناختی دشمن

سردار سلیمانی ادامه داد: امروز ۱۷ میلیون دانش‌آموز و بیش از ۳ میلیون دانشجو در کشور مشغول تحصیل هستند و حضور پررنگ بانوان در دانشگاه‌ها نشان‌دهنده عزم و اراده دختران ایرانی برای پیشرفت است. سردار سلیمانی خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب، علم و دانش را نخستین سرفصل قرار دادند و امروز معلمان زن ما هر یک الگویی برای نسل جوان هستند.

 رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به نقش‌آفرینی جوانان و دختران در صحنه‌های مختلف همچون دوران کرونا و حضور در اعتکاف‌ها گفت: دشمن از طریق جنگ نرم به دنبال ناامیدسازی مردم ایران است؛ دختران ایران اسلامی می‌توانند افسران جنگ شناختی باشند و در این سنگر مهم نقش‌آفرینی کنند. وی در پایان افزود: امروز الهام‌بخش جنبش‌های آزادی‌خواهی جهان، ملت ایران است و نمونه آن را می‌توان در راهپیمایی‌های حمایتی از مردم فلسطین در خیابان‌های پاریس و سراسر جهان مشاهده کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار