کد خبر: 1294143
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۱
نماینده پارلمان لبنان از تحرکات خطرناک برخی گروه‌ها که از آنها به عنوان ایفاگر نقش تروا نام برد، در این کشور برای ایجاد تنش میان ارتش و مقاومت پرده برداشت.

جوان آنلاین: به نقل از العهد، علی فیاض عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان اولویت را عقب نشینی رژیم صهیونیستی از جنوب لبنان دانست.

به گزارش مهر، وی گفت: برخی در داخل اصرار دارند که با هدف قرار دادن مقاومت و مسئول دانستن آن در قبال رخدادها، نقش اسب تروا را بازی کنند و راه را برای فشار‌های سیاسی و نظامی بین‌المللی علیه لبنان هموار کنند.

علی فیاض با اشار به اوج سرسپردگی این گروه به قدرت‌های خارجی افزود: این گروه سیاسی از حملات اشغالگران که با هدف ممانعت از بازگشت لبنانی‌ها به مناطق خود رخ می‌دهد، چشم پوشی می‌کنند و عدم پایبندی مطلق رژیم صهیونیستی به قطعنامه ۱۷۰۱ برایشان اهمیتی ندارد از نظر آنها این ناپسند نیست. آنها برعکس، اقدامات دشمن را توجیه کرده و کمک کننده به اشغالگران هستند.

این نماینده به اهداف مخرب این گروه در ایجاد تنش میان ارتش لبنان و مقاومت، اشاره و اعلام کرد: این گروه به دنبال بحرانی کردن اوضاع داخلی و تشدید دودستگی‌هاست که در آن واحد دولت و مقاومت را تضعیف می‌کند. هدف لبنان است.

وی هدف نهایی این گروه را ممانعت لبنان از داشتن قدرت دفاعی و مصادره تصمیم‌گیری مستقل و حاکمیتی لبنان و قرار دادن آن تحت قیمومیت خارجی در مسائل اصلی و فرعی مربوط به قدرت، اصلاحات، مدیریت و انتصابات دانست.

فیاض ادامه داد: هدف قرار دادن مقاومت نیز در چارچوب حمله به حاکمیت، استقلال و کرامت ملی قرار دارد. بنابراین، ما معتقدیم که مقاومت و دولتِ مستقل و دارای حاکمیت، در تیررس هدف قرار گرفته‌اند. اینجاست که اهمیت حصول اطمینان از تفاهم بین دولت و مقاومت آشکار می‌شود.

وی تصریح کرد: اولویت مطلق این است که دشمن اسرائیلی از سرزمین ما عقب‌نشینی کند و ترور‌هایی را که روزانه انجام می‌دهد و نیز هدف قرار دادن غیرنظامیان در روستا‌های خط مقدم را برای جلوگیری از بازگشت آنها به روستاهایشان متوقف کند و همچنین برای شروع روند بازسازی در اسرع وقت و بدون قید و شرط تلاش کند.

علی فیاض گفت: دولت باید ابتکار عمل را حتی با امکانات محدود خود و با تمام توان خود به دست بگیرد و به طرح‌های پیشنهادی پاسخ دهد، بدون اینکه تسلیم اغراق‌های اینجا و آنجا شود. این وظیفه دولت و حق مردم بر گردن دولت است و این وظیفه بر هرگونه اقدامات سیاسی اولویت دارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار