کد خبر: 1294039
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۶
جنگنده‌های آمریکا شب گذشته مرکز اسکان مهاجران آفریقایی را در یمن هدف قرار دادند که در اثر آن، ۳۵ تن تا این لحظه جان باخته و ده‌ها تن دیگر نیز زخمی شده‌اند.

جوان آنلاین: وزارت کشور یمن از بیرون کشیدن اجساد ۳۵ مهاجر آفریقایی در استان صعده خبر داد که هدف حمله جنگند های آمریکا قرار گرفته‌اند.

بر اساس این گزارش، مرکز اسکان مهاجران آفریقایی که تحت نظارت سازمان بین‌المللی مهاجرت و صلیب سرخ بوده، هدف حملات هوایی شب گذشته قرار گرفته و کاملاً با خاک یکسان شده است.

تصاویر منتشر شده از این مرکز، اجساد مهاجران آفریقایی را نشان می‌دهد که زیر و لابه لای آوار هستند. خبرگزاری سبأ یمن (متعلق به دولت صنعاء) گزارش داد که عمده این افراد، اتباع کشور اتیوپی بوده‌اند.

شبکه المیادین لبنان نیز گزارش داد که احتمال دارد شمار قربانیان این منطقه به بیش از ۴۰ تن برسد؛ چرا که حال بسیاری از زخمی‌ها وخیم گزارش شده است.

شبکه المسیره نیز گزارش داد که اجساد ۳۵ تن از زیر آوار بیرون کشیده شده و نزدیک به ۳۰ تن نیز در زیر آوار مانده‌اند.

آمریکا شب گذشته و بامداد امروز (دوشنبه) دور جدیدی از حملات هوایی را در راستای حمایت از رژیم صهیونیستی علیه مناطق مختلف در یمن آغاز کرد که طی آن، استان‌های صعده، عمران و صنعاء هدف قرار گرفتند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار