کد خبر: 1271068
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۳
وزیر جهاد کشاورزی ضمن تاکید بر اینکه قیمت کالا‌های اساسی افزایش نخواهد یافت اظهار کرد: برخی از کالا‌های اساسی هستند که وارداتی‌اند و اگر در قیمت‌های جهانی آنها تغییرات جزئی ایجاد شود آنها نیز تحت تاثیر قرار خواهند گرفت، اما به طور کلی بحث افزایش قیمت کالا‌های اساسی مطرح نیست.

جوان آنلاین: غلامرضا نوری قزلجه درباره تغییر قیمت کالا‌های اساسی اظهار کرد: تغییر اصلی در زمینه ارز ترجیحی مورد نیاز برای تامین کالا‌های اساسی و مواد ضروری بود که خوشبختانه این امر با تاکید موکد آقای رئیس جمهور حل شد و آنچه که به‌صورت موردی به‌طور مثال درباره میوه شب عید و خرما و... هست خرما برای ماه مبارک رمضان است نیز برای همه آنها تدارکات لازم دیده شده و بخش خصوصی و تعاونی‌های ما و سازمان تعاون روستایی بیشتر وارد کار شدند که این تغییرات را انجام دهند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: البته که تغییر قیمت خاصی نخواهد بود ولی به دلیل اینکه برخی از آنها وارداتی هستند، اگر در قیمت‌های جهانی آنها تغییرات جزئی اتفاق بیفتد، آنها نیز دچار تغییر قیمت خواهند شد.

نوری در پایان با اشاره به تغییرات قیمت روغن گفت: البته روغن هنوز دچار تغییر نشده و افزایش قیمت چندانی نیز نداشته است. برخی پیش‌بینی‌ها مبنی بر افزایش قیمت وجود داشت که دیگر از این بیشتر افزایش نخواهد یافت.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار