کد خبر: 1260431
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۶
سردار رادان:
فرمانده کل انتظامی از طرد ۸۵۰ هزار اتباع غیرمجاز از ایران خبر داد و تأکید کرد: طرد اتباع غیرمجاز بر کاهش جرم تأثیر دارد و باید این تأثیر در بلندمدت بررسی شود.

جوان آنلاین: سردار احمدرضا رادان؛ فرمانده کل انتظامی، در پاسخ به سؤالی درباره عزم پلیس برای اخراج اتباع غیرمجاز از کشور اظهار کرد: بله، پلیس با مردم تعهد کرده است که تا پایان سال ۲ میلیون نفر از اتباع غیرمجاز ساکن ایران را به کشورهایشان بازگرداند.

وی افزود: نمی‌توان اجازه داد که عده‌ای به‌صورت غیرقانونی وارد کشور شده و در آنجا ساکن و مشغول به کار شوند. اتباع غیرمجاز به هیچ عنوان نمی‌توانند فرصت شغلی برای خود پیدا کرده و اسکان یابند.

فرمانده کل انتظامی بیان کرد: تا کنون ۸۵۰ هزار نفر از اتباع غیرمجاز ساکن ایران طرد شده‌اند؛ برخی از این افراد خودمعرف بوده و برخی دیگر شناسایی و دستگیر شده‌اند.

سردار رادان در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه آیا طرح اخراج اتباع غیرمجاز تأثیری بر کاهش جرم دارد، گفت: قطعاً طرد اتباع غیرمجاز بر کاهش جرم تأثیر خواهد داشت، اما باید نتیجه دقیق آن را در بلندمدت بررسی و اعلام کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار