کد خبر: 1201515
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۹
تحریم‌های آمریکا علیه ۲۰ شخص و نهاد مرتبط با ایران آمریکا دور تازه‌ای از تحریم‌ها علیه ایران را با هدف قرار دادن بیش از ۲۰ شخص و نهاد، اعمال کرد.

جوان آنلاين: وزارت خزانه داری آمریکا امروز چهارشنبه تحریم‌هایی را علیه ۲۰ شخص و نهاد مرتبط با ایران به علت مشارکت در شبکه‌های مالی مرتبط با امور نظامی اعمال کرد.

به گزارش تسنیم، طبق اعلام وزارت خزانه داری آمریکا، اداره کنترل دارایی‌های خارجی بیش از ۲۰ شخص و نهاد را به دلیل مشارکت در شبکه‌های تسهیل مالی وزارت دفاع و تدارکات نیرو‌های مسلح و ستاد کل نیرو‌های مسلح و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران تحریم کرد.

وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای جداگانه مدعی شد که فروش کالا‌های ایران که از طریق شبکه‌ای از شرکت‌های مستقر در خارج انجام می‌شود، درآمدی را فراهم می‌کند که به حکومت برای ادامه حمایت از گروه‌هایی مانند حماس و حزب الله کمک می‌کند.

این وزارتخانه در ادامه افزود که نهاد‌های نظامی ایران و شرکای تجاری آن‌ها این فروش‌ها را امکان پذیر می‌کنند و از سیستم مالی بین المللی برای درآمد استفاده می‌کنند.

در این بیانیه ادعا شده است که ایران از این درآمد غیرقانونی برای حمایت از درگیری و گسترش خشونت در سراسر خاورمیانه استفاده می‌کند و ایالات متحده به اختلال در حمایت مالی ایران از این روند ادامه خواهد داد.

وزارت خزانه داری آمریکا طبق آنچه شبکه مالی غیرقانونی نظامی ایران عنوان کرده، شرکت سپهر انرژی جهان، مجید اعظمی مدیر آن و الیاس نیرومند توماج تسهیل کننده فروش کالا‌های ایرانی را هدف تحریم قرار داد.

همچنین شرکت پیشرو تجارت سانا و سید عبدالجواد علوی رئیس هیات مدیره آن با ادعای مشابه تحریم شدند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار