کد خبر: 1179488
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۹
خطیب نماز جمعه تهران:

دشمنان در اغتشاشات اخیر به دنبال براندازی بودند، اما خودشان نابود شدند.
به گزارش ایرنا، سید احمد خاتمی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران که در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) برگزار شد، اظهار داشت: از صفات خداوند این است که پای قول و وعده خود ایستاده؛ از جمله وعده‌های خداوند این است که اگر مؤمنین پای دین خود ایستادگی کنند، خداوند دنیا و آخرت آن‌ها را آباد می‌کند. در واقع اگر جایی از زندگی آن‌ها آن‌طور که باید و شاید نبود، این تحلیل را داشته باشند که رفتار ما با خدا رفتار یک بنده بوده یا نه.
خطیب موقت نماز جمعه تهران امداد‌های الهی در جنگ و ایجاد ترس در دل دشمنان را از جمله روش‌هایی یاری خداوند از مؤمنان برشمرد. وی بیان کرد: دشمنان هر کاری در این سال‌ها توانستند انجام دادند و در اغتشاشات اخیر هم گفتند که آمدیم که براندازی کنیم، ولی خودشان براندازی و نابود شدند. اگر آن‌ها بازهم خیالاتی در ذهنشان دارند، این تجربه را داشته باشند که نابود خواهند شد و این را بی هیچ تردیدی بپذیرند. خطیب نماز جمعه تهران در ادامه با اشاره به فرارسیدن هفته دولت گفت: در این هفته از خدمات دولت تجلیل می‌شود و باید ضمن احترام به خدمتگزاران نقد سازنده را داشته باشیم. دعا می‌کنیم که دولت محترم در حل مشکلات مردم موفق شوند که از مهم‌ترین مشکلات آن‌ها گرانی‌های سرسام‌آور است و از خدا می‌خواهیم که دولت راه‌ها را پیدا کند و در حق این مردم وفادار که ۴۴ سال پای علم انقلاب ایستاده و خواهند ایستاد خدمات شایان توجهی صورت بگیرد.
خاتمی در ادامه خطاب به نمازگزاران تصریح کرد: نکته دیگر ناراحتی و خون جگری است که شما حزب‌اللهی‌ها دارید و آن مسئله بی حجابی است، این مسئله متدینین را خون به جگر کرده است و من احساس میکنم که اگر هر هفته از بی حجابی‌ها نگوییم، تئوریسین‌های بی حجابی منکر بودن بی حجابی می‌شوند. او گفت: پیام شهدا این است که ایران اسلامی باید کشور عفاف باشد و تا آخرین نفس‌ها فریاد ما جحاب است و دشمن نمی‌تواند بی حجابی را در کشور هنجار کند.
خطیب موقت نماز جمعه تهران در خصوص انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی، گفت: رهبری چهار اصل را اساس انتخابات بیان کردند که همه مسئولان باید این چهار اصل را اجرایی کنند، اولین آن سلامت انتخابات، دومی امنیت آن است، سومی هم مشارکت حداکثری و چهارمی نیز رقابت در انتخابات است. خاتمی با بیان اینکه ورود و حضور در انتخابات یک عمل صالح است چرا که دشمنان را به خشم می‌آورد، تصریح کرد: اینکه بگوییم مردم در انتخابات شرکت نمی‌کنند عملی ضدانقلابی است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار