کد خبر: 1165346
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۰
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از انتقال درآمد‌های مالیاتی مربوط به حوزه فرهنگ به صندوق اعتباری هنر خبر داد و تقویت حمایت از هنرمندان در برنامه هفتم توسعه با ایجاد ساختاری حقوقی را به عنوان دو اقدام مهم دولت برای کاهش مشکلات هنرمندان دانست.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از انتقال درآمد‌های مالیاتی مربوط به حوزه فرهنگ به صندوق اعتباری هنر خبر داد و تقویت حمایت از هنرمندان در برنامه هفتم توسعه با ایجاد ساختاری حقوقی را به عنوان دو اقدام مهم دولت برای کاهش مشکلات هنرمندان دانست.
محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس شورای هنر در جلسه شورای هنر با اشاره به تصویب آیین‌نامه بند «هـ» تبصره ۹ قانون بودجه در دولت گفت: براساس این آیین‌نامه، کارگروهی تخصصی بر هزینه‌کرد عواید حاصل از یک درصد هزینه‌های شرکت‌ها و بانک‌های دولتی نظارت خواهد کرد؛ بدین صورت که ۵۰ درصد از این عواید با تأیید کارگروه هزینه می‌شود و ۵۰ درصد دیگر در اختیار صندوق اعتباری هنر قرار می‌گیرد تا به طرح‌های فرهنگی، هنری، رسانه‌ای و قرآنی مصوب کارگروه اختصاص یابد.
اسماعیلی اظهار کرد: در موضوع بند «ل» ماده ۱۳۹ لایحه قانون مالیات‌های مستقیم با وجود افزایش سقف معافیت‌های مالیاتی هنرمندان مقرر شد درآمد مالیاتی حوزه هنر به صندوق اعتباری هنر منتقل شود تا عواید آن در اختیار همه اعضای صندوق قرار گیرد. به زودی طبق لایحه تقدیمی دولت به مجلس، بحث قانون مالیات‌های مستقیم مطرح می‌شود تا به تقویت مدیریت فرهنگی هنری در کشور کمک کند. عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به ارائه برنامه هفتم توسعه از سوی دولت به مجلس شورای اسلامی گفت: از جمله بند‌های مهم فرهنگی این برنامه می‌توان به موضوع تصویب پیوست فرهنگی، تقویت حمایت از هنرمندان و شکل‌گیری کمیته بدوی و استیناف به عنوان یک ساختار حقوقی برای رسیدگی به تخلفات همه دارندگان مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اشاره کرد.
وزیر فرهنگ در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح دستاورد‌های فرهنگی سفر رئیس‌جمهور به ونزوئلا پرداخت و خاطرنشان کرد: در این سفر برنامه جامع پنج ساله فرهنگی به امضای دو طرف رسید. همچنین رایزنی فرهنگی ایران در ونزوئلا و برزیل به‌زودی افتتاح می‌شود تا ردپای جمهوری اسلامی ایران در منطقه امریکای جنوبی تقویت شود.
اسماعیلی با اشاره به استقبال دولت ونزوئلا از مشارکت جمهوری اسلامی برای تولید کاغذ در این کشور اظهار داشت: در ونزوئلا ۴۰۰ هزار هکتار زمین جنگل‌کاری شده و به زودی با حضور کارشناسان ایرانی در این کشور تفاهمنامه عملیاتی کارخانه کاغذ نهایی می‌شود. وی همچنین به تفاهم ایران و ونزوئلا برای تولید فیلم سینمایی مشترک درباره انتقال سوخت از مسیر دریایی اشاره کرد و افزود: همزمان با پهلو گرفتن کشتی‌های ایرانی در ونزوئلا و سوخت‌رسانی به این کشور در دشوارترین شرایط، ونزوئلایی‌ها جشن ملی برگزار کردند و دیوارنگاره‌های بزرگی را به این رخداد اختصاص دادند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار