وزیر امور خارجه در گفت وگوی تلفنی با وزیر امور خارجه اردن ضمن قدردانی از تلاشهای این کشور در حمایت از مردم فلسطین و اماکن مقدس در قدس شریف، اظهار داشت: رژیم آپارتاید صهیونیستی بزرگترین تهدید برای منطقه و امت اسلامی است. به گزارش جوان آنلاین به نقل از ایرنا، حسین امیرعبداللهیان عصر پنجشنبه با ایمن الصفدی، وزیر امور خارجه اردن در مورد مهمترین موضوعات مورد اهتمام دو کشور در حوزههای دوجانبه و منطقهای به صورت تلفنی گفتگو و تبادل نظر کرد.
وی در این گفتگو همچنین فرارسیدن عید سعید فطر را به همتای اردنی گفت.
امیرعبداللهیان با اشاره به سفر چندی پیش خود به امان و دیدار با پادشاه اردن، از آمادگی کشورمان برای توسعه مناسبات و همکاریها میان دو کشور خبر داد.
وزیر امور خارجه ضمن قدردانی از تلاشهای اردن در حمایت از مردم فلسطین و اماکن مقدس در قدس شریف، اظهار داشت: رژیم آپارتاید صهیونیستی بزرگترین تهدید برای منطقه و امت اسلامی است.
امیرعبداللهیان همچنین بر ضرورت وحدت جهان اسلام و کوتاه کردن دست صهیونیستها از مسجد الاقصی و احقاق کامل حقوق فلسطین تأکید کرد.
وزیر امور خارجه اردن نیز در این گفتگو فرا رسیدن عید سعید فطر را به دولت و ملت ایران تبریک گفت و از آمادگی کشورش برای توسعه روابط میان دو کشور خبر داد.
ایمن الصفدی تأکید کرد: ایران کشوری مهم در منطقه است و ما برای توسعه روابط با ایران اهمیت بسیاری قائل هستیم.
وی ضمن استقبال از احیای روابط ایران و عربستان، این تحول مهم را تبریک گفت.
ایمن الصفدی همچنین با یادآوری حقوق مردم فلسطین، بر حمایت اردن از صلح و ثبات در منطقه و دفاع از اماکن مقدس در بیت المقدس در برابر اقدامات تجاوزکارانه صهیونیستها تأکید نمود.
وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و اردن سلام و تبریکات روسای دو کشور بمناسبت عید سعید فطر را منتقل کردند.