کد خبر: 1151663
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۱
رییس هیات مدیره تعاونی مسکن فرهنگیان استان البرز:
مسکن فرهنگیان تا آخر خرداد ماه تحویل داده می‌شود رییس هیات مدیره تعاونی مسکن فرهنگیان استان البرز، گفت: روند اجرای پروژه مسکن فرهنگیان به سرعت در حال انجام است و مجتمع مسکونی فرهنگیان تا آخر خرداد ماه تحویل داده می‌شود.

علی عرب در خصوص زمان تحویل مسکن فرهنگیان، گفت: مجتمع مسکونی فرهنگیان تا آخر خرداد ماه تحویل داده می‌شود.

وی با اشاره به زمان بردن تحویل مسکن، بیان کرد: متاسفانه پیمانکاران به مشکل مالی برخورد کردند و این موضوع باعث به تأخیر افتادن تحویل مسکن شد.

عرب با بیان اینکه هزینه‌ها روز به روز در حال افزایش است، افزود: یکی از مشکلات افزایش هزینه‌ها است که خوشبختانه توانستیم این مشکل را برطرف کنیم.

وی با اشاره به اینکه ۳۳ واحدی‌ها آماده است و چند واحد را تحویل دادیم‌، گفت: متاسفانه تکمیل ۴۸ واحدی‌ها زمان برد که تا آخر خرداد ماه تحویل داده می‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار