کد خبر: 1148755
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۹
فیلم سینمایی «سلفی با دموکراسی» به کارگردانی علی عطشانی برای حضور در جشنواره Lift-off Global network لندن انتخاب شده است.

فیلم سینمایی «سلفی با دموکراسی» به کارگردانی علی عطشانی و تهیه‌کنندگی و سرمایه‌گذاری صدرا درودیان همایونی و كسری درودیان همایونی برای حضور در سيزدهمين دوره جشنواره Lift-off Global network که از ١٠ تا ٢٤ اپريل در لندن برگزار می‌شود، انتخاب شده است.

این فیلم که خردادماه سال گذشته در سینماهای سراسر کشور اکران شده بود، هم‌اکنون در دو پلتفرم فیلیمو و نماوا در دسترس مخاطبان قرار دارد.

«سلفی با دموکراسی» داستانی ماورایی دارد و روایت متفاوتی است از کسانی که در جنگ ایران و عراق حضور داشته‌اند و داستان آن تقریبا در ادامه داستان فیلم «دموکراسی تو روز روشن» اتفاق می‌افتد.

این فیلم تقریبا ادامه فیلم «دموکراسی تو روز روشن» به کارگردانی علی عطشانی در سال ۱۳۸۹ است و همان خط داستانی را دنبال می‌کند. «دموکراسی تو روز روشن» داستان زندگی یک سردار دفاع مقدس بود که در زندگی اشتباهاتی مرتکب شده و در عالم برزخ سعی در جبران خطاهایش دارد. در آن فیلم بازیگرانی همچون حمید فرخ‌نژاد، محمدرضا فروتن، نیکی کریمی و محمدرضا گلزار به ایفای نقش پرداختند.

در خلاصه داستان «سلفی با دموکراسی» آمده است: در دفتر کار خدا، بخش ایران، یک سری فرشته به اسم راست‌شونه هستند که کارهای خوب مردم ایران را ثبت می‌کنند و یک سری فرشته به اسم چپ‌شونه که کارهای بد مردم ایران را به ثبت می‌رسانند. حالا به دو فرشته فرصت داده می‌شود که برای ماموریتی به کشور ایران سفر کنند و…

پژمان بازغی، پولاد کیمیایی، کوروش تهامی، آتیلا پسیانی، سیما تیرانداز، امیرعباس گلاب، قاسم زارع، نیما شاهرخ‌شاهی، مهدی صبایی، مهران رجبی، دنیا مدنی، مجید میهن‌دوست از جمله بازیگران این فیلم هستند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار