کد خبر: 1146932
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۴
مخالفت مجلس با حذف یارانه کود‌های شیمیایی رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: نمایندگان مجلس بالاترین رای مخالف را به حذف یارانه کود‌های شیمیایی کشاورزی دادند.

به گزارش جوان آنلاین به نقل از صدا و سیما، محمدجواد عسگری، رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس گفت: تبصره ۸ که دولت برای حذف یارانه کود‌های شیمیایی کشاورزی در لایحه بودجه سال آینده قرار داده بود، از ­سوی نمایندگان ­مجلس رد شد و دولت موظف است طبق سنوات گذشته، یارانه به کود‌های شیمیایی پرداخت کند.

وی با اشاره به رد شدن این لایحه هم در کمیسیون کشاورزی و هم در صحن علنی مجلس­ افزود: نمایندگان مجلس بیشترین ­رای مخالف را به این لایحه دادند و به دولت اجازه داده نشد که یارانه حمایتی کود‌های شیمیایی حذف شود.

عسگری تصریح کرد: همه کشور‌های توسعه یافته دنیا به بخش کشاورزی یارانه پرداخت می‌کنند ­چرا که بخش کشاورزی دارای ریسک و پرخطر می‌باشد، بنابراین دولت‌ها از این بخش با یارانه‌های مختلف حمایت می‌کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار