کد خبر: 1130561
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۴۰۱ - ۲۲:۵۷
رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی:
۸۰ درصد تولید غذای کشور مدیون مکانیزاسیون در مزارع است رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی گفت: در بخش مکانیزاسیون کشاورزی اقدامات خوبی صورت گرفته بطوری که بیش از ۸۰ درصد تولید غذای کشور مدیون فنّ اوری در مزارع است.

کریم ذوالفقاری، افزود: در حوزه مکانیزاسیون اقدامات خوبی صورت گرفته چنانکه بیش از ۸۰ درصد تولید غذای کشور مدیون فنّاوری در مزارع است.

وی با اعلام اینکه مکانیزاسیون فقط به معنای تراکتور نیست گفت: مکانیزاسیون به معنای ورود ادوات کشاورزی به مکان تولید از جمله مزارع پرورش ماهی، مزارع گندم و کشت پنبه، دام، طیور و آبزیان است.

ذوالفقاری اظهار داشت: برنامه آینده ما برای مکانیزاسیون کشاورزی استفاده از فناوری‌های نوین و بومی‌سازی فناوری و انتقال دانش است تاکید ما بر واردات نیست بلکه هدف بومی‌سازی ادوات و انتقال دانش فنی است.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی با اشاره به اینکه ضریب مکانیزاسیون خاص حوزه زراعی کشور است تصریح کرد: ضریب مکانیزاسیون بخش زراعت ۲.۵ اسب بخار در هکتار است و در برخی کشور‌های پیشرفته این ضریب در مزارع زراعی ۷ اسب بخار است.

وی تاکید کرد: کاربرد مکانیزاسیون در باغات بسیار کم است که انتظار می‌رود افزایش یابد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار