کد خبر: 1126795
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۴۰۱ - ۱۸:۵۱
داداش‌پور:
دانشگاه‌ها باید با مزیت‌های منطقه‌ای پیوند بخورند رئیس سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه دانشگاه‌ها با مزیت‌های منطقه‌ای در راستای پاسخگویی به نیاز‌های جامعه پیوند بخورند، گفت: تا زمانی که دانشگاه‌ها نتوانند با منطقه پیوند ایجاد کنند و پاسخ گوی نیاز‌های جامعه محلی نباشند، به رسالت خود عمل نکرده‌اند.

هاشم داداش پور رئیس سازمان امور دانشجویان با حضور در دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل ضمن بازدید از بخش‌های مختلف این دانشگاه با امکانات و ظرفیت‌های آن بیشتر آشنا شد.

وی در جلسه‌ای که با حضور اعضای هیأت رئیسه و مدیران حوزه دانشجویی برگزار شد، اظهار کرد: صنایع زیادی در شهرستان آمل مستقر هستند و این فرصت بسیار مغتنمی برای تعامل دانشگاه و صنعت است و بی شک ارتباط با صنعت، زمینه ساز ترویج فناوری و به طبع آن نوآوری و رونق ساز اشتغال در دانشجویان خواهد شد.

رئیس سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه دانشگاه‌ها با مزیت‌های منطقه‌ای در راستای پاسخگویی به نیاز‌های جامعه پیوند بخورند، تاکید کرد: تا زمانی که دانشگاه‌ها نتوانند با منطقه‌ای پیوند ایجاد کنند و پاسخ گوی نیاز‌های جامعه محلی نباشند، به رسالت خود عمل نکرده اند و تفاوت میان دانشگاه‌ها تنها از گذر پاسخگویی به نیاز‌های منطقه‌ای حاصل می‌شود.

وی افزود: در این راستا، دانشگاه تخصصی فنآوری‌های نوین آمل باید پشتوانه‌ای برای نوآوری و پاسخگویی برای نیاز‌های فناورانه صنایع منطقه باشد.

داداش‌پور تصریح کرد: امروز بهترین فرصت است که دانشگاه فناوری نوین آمل در این عرصه میدان دار حرکت به سمت نوآوری باشد.

معاون وزیر علوم با اشاره به ارتباطات منطقه‌ای دانشگاه‌ها بیان داشت: عدم ارتباطات منطقه‌ای حلقه مفقوده دانشگاه‌های ما است و تعامل و پیوند دانشگاه‌های منطقه‌ای که عامل اصلی ارتقاء دانشگاه‌ها بواسطه انتقال تجارب علمی، هم افزایی، بالندگی و پویایی است، نباید مورد غفلت واقع شود.

داداش پور اضافه کرد: دانشگاه‌های صنعتی در دهه هشتاد در کشور شکل گرفت تا بتواند پیشقراول حرکت و نیروی محرک توسعه صنعتی و فناوری منطقه‌ای و ملی باشد و اگر بازتعریفی در ماموریت‌های این دانشگاه‌های صنعتی تاسیس شده صورت نگیرد، به نوزایی، نوآوری و در مسیر خدمت به جامعه محلی و منطقه‌ای قرار نخواهد گرفت و و از چهار دیواری دانشگاه بالاتر نخواهد رفت.

وی دانشگاه‌های صنعتی را توسعه دهنده علوم کاربردی خواند و تاکید کرد: تا دانشگاه‌های صنعتی متصل به بازار و مزیت‌های منطقه‌ای نشوند، دستاوردی برای توسعه ملی و منطقه‌ای نخواهند داشت. داداش پور افزود: توانمند سازی دانشجویان در راستای مهارت افزایی و کسب و کار باید در رأس اولویت‌های دانشگاه‌ها باشد تا بعد از اتمام تحصیلات، بتوانند راحت‌تر جذب بازار کار شوند.

داداش پور پس از نشست با اعضای هیأت رئیسه از بخش‌های مختلف دانشگاه بازدید کرد و با حضور فرماندار شهرستان آمل زمین چمن مصنوعی دختران را افتتاح و کلنگ احداث ساختمان رفاهی دانشگاه را به زمین زد.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار