کد خبر: 1114413
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۴
فارن‌پالیسی: منافقین بر اساس توافق آمریکا-اسرائیل در آلبانی مستقر شدند یک نشریه آمریکایی در گزارشی به نقل از برخی تحلیلگران اذعان کرده گروهک تروریستی منافقین بر اساس توافق میان واشنگتن و تل‌آویو در آلبانی مستقر شده‌اند.

یک نشریه آمریکایی در گزارشی به نقل از برخی تحلیلگران اذعان کرده گروهک تروریستی منافقین بر اساس توافق میان واشنگتن و تل‌آویو در آلبانی مستقر شده‌اند.

نشریه فارن‌پالیسی در گزارشی به توضیح درباره این پرداخته که چرا آلبانی تصمیم گرفته خودش را وارد اختلافات میان ایران، رژیم صهیونیستی و آمریکا کند.

فارن‌پالیسی به گرم شدن روابط میان آلبانی و رژیم صهیونیستی اشاره کرده و نوشته «ادی راما»، نخست‌وزیر آلبانی اواخر ماه گذشته سفری مهم و سه روزه به اسرائیل داشت و در آنجا با یائیر لاپید، نخست‌وزیر وقت اسرائیل دیدار کرد.

این سفر بعد از آن انجام شد که آلبانی ایران را به انجام چندین حملات سایبری در جولای و سپتامبر متهم کرد.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار